Jessica vannoo erikoisen ketsuppikikan nimeen – somessa innostuttiin vaaleiden hiusten pelastajasta: "Minulla ei ollut aavistustakaan tästä!"

Australialaisäiti vannoo lähes jokaisesta lapsiperheestä löytyvän kastikkeen nimeen, kun hän yrittää saada vaaleatukkaisten lastensa hiukset kuntoon. Aiheesta uutisoi Daily Mail.

Miten pitää lasten hiukset hyväkuntoisena? Australialaisella äidillä ja Modern Day Mumma -bloggarilla Jessica Robertsilla, 28, on siihen ratkaisu, joka löytyy varmasti lähes jokaisen lapsiperheen jääkaapista.

Se on ketsuppi.

Vaaleahiuksisten lasten kuontalot menevät usein lomien aikaan huonoon kuntoon, kun lapset käyvät usein uimassa klooratuissa uima-altaissa ja viettävät aikaa auringossa. Hiukset alkaavat haalistumaan ja vihertämään.

Vihertävästä väristä eroon pääseminen voi osoittautua hankalaksi ja kalliiksi, mutta Jessica vannoo ketsupin nimeen.

Vinkin hän antoi Instagramiin jaetun kuvan yhteydessä, jossa äiti pursottaa tyttärensä hiuksiin ketsuppia. Australiassa lapset ovat palaamassa kouluun kesälomilta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Näin kaikki blondit päättävät kesälomansa, kun he kasvavat! Vaalea tukka + kloori = vihreä. Mikään ei ole yhtä hyvää kuin vanha, luotettava tomaattikastike, jonka avulla vihreän saa poistettua, Jessica kirjoittaa.

Näin peset hiukset ketsupilla

Kuka tahansa voi tehdä saman kotona! Daily Mail neuvoo ensin levittämään tomaattikastiketta kaikkialle hiuksiin. Anna kastikkeen olla päässä 30 minuuttia, ja pese se sitten pois sampoolla ja hiustenhoitoaineella.

Ei olla täysin varmoja, miksi ketsuppi on niin tehokas aine vihreyden poistossa. Osan mielestä kyse on vain siitä, että ketsupin punainen väri vaikuttaa vihreää vastaan, osa uskoo, että tomaattimehun hapot ovat syypää.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Minulla ei ollut aavistustakaan tästä"

Sosiaalisessa mediassa on ihmetelty Jessican erikoista kikkaa. Osa Instagram-kommentoijista kuitenkin kertoo tekevänsä myös itse näin lastensa hiuksille.

– Voi hyvä luoja. Mitä? Tämä on ratkaisevan tärkeää tuleville sukupolvillemme, eräs kommentoi.

– En ole koskaan aiemmin kuullut tästä, toinen kirjoittaa.

– Kiehtovaa! Minulla ei ollut aavistustakaan tästä! Mahtava kikka, kolmas sanoo.

– Tein tämän eilen illalla tyttärelleni, en voi uskoa, miten hyvin se toimi! Olemme kokeilleet niin monia asioita, ja tämä on ollut tähän mennessä kaikista tehokkain, neljäs kirjoittaa.

Lähteet: Instagram, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja