Jenni Poikeluksen ura muuttui yhdessä yössä – tämä sketsi MM-jääkiekosta muistetaan edelleen: "Yhtäkkiä olin selostajamuija"

Koetko paineita hauskana olemisesta, Jenni Poikelus? 0:54
Jenni Poikelus kokee paineita hauskana olemisesta.

Jenni Poikeluksen ura muuttui MM-jääkiekkoon liittyneen sketsin myötä.

Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa viime kaudella nähty Jenni Poikelus nousi julkisuuteen erityisesti MM-jääkiekon avulla, sillä hänen sketsinsä jääkiekkoselostuksesta levisi viraalisti somealustoilla. Suosion kasvu tuli Poikelukselle yllätyksenä. 

– Ensimmäisestä jääkiekkoselostuksestani tuli hitti. Muistan menneeni kotiini ja hyperventiloineeni, koska niin moni ihminen oli nähnyt videon. Siitä kaikki oikeastaan lähti, Poikelus kertoo MTV Uutisille Fox-kanavan Robin - täydellinen ilta -ohjelman kuvauksissa.

Radiossa useamman vuoden työskennellyt Poikelus oli tuohon aikaan tuntematon kasvo vielä monille, vaikka hänen äänensä olikin radion kautta tuttu. Tilanne muuttui käytännössä yhdessä yössä. 

– Seuraavana päivänä minut tunnistettiin kadulla. Olin tehnyt radiota, joten kasvoni eivät olleet tutut. Yhtäkkiä olin se ”selostajamuija”.

Selostukset ovat keränneet valtavan yleisön, esimerkiksi Facebookissa nähtävissä olevalla jääkiekkoselostuksella on yli 500 000 näyttökertaa. Videot ovat poikineet Poikelukselle niin ikää monenlaisia tarjouksia.

 – Minua on pyydetty selostamaan monenlaisiin kisoihin. Olen yrittänyt sanoa, että kyseessä on sketsi, jonka olen käsikirjoittanut ja etten osaa oikeasti edes selostaa! Jos selostuksiani kuuntelee, ne eivät edes liity urheiluun mitenkään.

Poikelus osallistui viime kaudella Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan parinaan Sami Helenius. Samassa yhteydessä tanssikärpänen puraisi Poikelusta todenteolla.

– Kyllä minulla on edelleen ikävä sitä tanssikuplaa, sillä jälkeen on pitänyt tehdä normaaleja asioita elämässä, jotka eivät olet yhtään niin hauskoja kuin cha cha Samin kanssa.

Viime kauden näyttävimpiä esityksiä lienee Poikeluksen rohkea Paso Doble, jonka voit katsoa alla olevalta videolta. 

Tanssiparin kemiat kohtasivat niin hyvin, että he ovat olleet toistensa kanssa tekemisissä lähes viikoittain vielä kisan jälkeenkin. 

– Olen todella iloinen ja ylpeä, etteivät sopimuksemme jääneet vain puheen tasolle, sillä olemme käyneet tanssimassa edelleen lähes viikoittain. Se on mahtavaa.

Lue myös:

    Uusimmat