Jade sai tietää miehen pettäneen – kostoon kului 82 purkkia glitteriä: "Se tulee vainoamaan häntä vuosia"

Miksi ihminen pettää rakastaan?"Tähän liittyy hirveän monia asioita" 1:54
Katso myös: Miksi ihminen pettää – voiko pettää, jos rakastaa? "Tähän liittyy hirveän monia asioita"

Jade sai tietää miehensä pettäneen ja päätti kostaa kaatamalla kimalletta kaikkialle.

Brittinaisen kosto exälle hakee vertaistaan. Jade Butters, 23, kertoo narauttaneensa entisen rakkaansa pettämispuuhista. Nainen päätti kostaa järjestämällä "pienen" pilan.

Jade kuvasi TikTokiin videon, jolla kostaa miehelle glitterin avulla. Jade kaatoi kimalletta kaikkialle miehen asunnossa: edes sukat, saippua, hammastahna tai kengät eivät säästyneet.

82 putkiloa kimalletta: "Se tulee vainoamaan häntä vuosia"

Glitteriä kului kostohommissa 82 putkiloa. Jade osti kostotarvikkeet työpaikkansa joululahjakortilla ja levitti kimalteet hakiessaan tavaroitaan exänsä kotoa.

– Minulla oli edelleen avaimet, joten sovimme, että haen tavarat hänen ollessaan töissä. Joten käytin tilaisuuden kostaakseni, Jade kertoo Tyla.comin mukaan.

Hän kaatoi kimalletta myös vaatelaatikoihin, vaatteiden taskuihin, puhtaisiin pyykkeihin ja miehen sänkyyn.

– Se tulee vainoamaan häntä vuosia.

Jade kaataa glitteriä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Aluksi ajattelin, että olisin aikuinen..."

Jade kertoo saaneensa tietää pettämisestä miehen Apple-älykellon avulla. Jade etsi kellosta pelejä, mutta löysikin useita keskusteluja eri naisten kanssa.

Jaden mukaan mies tunnusti pettäneensä ja kaksikko päätyi eroon vuosien suhteen jälkeen.

– Aluksi ajattelin, että olisin [tilanteessa] aikuinen ja parempi ihminen, mutta kun olin tehnyt sen [koston], tunsin oloni niin ylpeäksi. En voi lakata hymyilemästä, kun ajattelen sitä, Jade sanoo.

– En halunnut tehdä mitään rikollista vahinkoa tai satuttaa kenenkään tunteita. Tämä on harmiton pila.

Ex-rakas ei ollut samaa mieltä; Jaden mukaan mies oli kuvannut tekoa "v*ttumaisen ämmän teoksi". Idea ei kuitenkaan ole ensimmäinen laatuaan: aiemmin Chrissy paljasti omalla videollaan, miten narauttaa pettäjän, ja keräsi 5 miljoonaa katselua!

Katso myös: Kolumbialainen nainen järjesti kohtauksen keskellä katua yllätettyään miehensä treffeillä toisen naisen kanssa:

Lue myös:

    Uusimmat