Kristen kosti petetyksi tulemisen kekseliäästi – lomaili "toisen naisen" kanssa

Miksi ihminen pettää rakastaan?"Tähän liittyy hirveän monia asioita" 1:54
Miksi ihminen pettää – voiko pettää, jos rakastaa? "Tähän liittyy hirveän monia asioita"

Kun Kristen sai tietää miehensä pettäneen, hän päätti ryhtyä kostotoimiin – "toisen naisen" avustuksella!

Maaliskuussa 2021 Kristen Bishopin maailma romahti. Teksasilaisnainen sai viestin tuntemattomalta naiselta, joka kertoi deittailevansa Kristenin miesystävää.

– Hän jätti lyhyen ääniviestin, jossa käytännössä sanoi "hei, olen juuri saanut tietää sinusta, olen deittaillut tätä miestä yhdeksän kuukautta ja ajattelin, että haluaisit tietää olemassaolostani. Soita, jos sinulla on kysyttävää", Kristen kuvailee New York Postin mukaan.

Kaiken kukkuraksi ikävä viesti saapui neljä päivää ennen Kristenin ja tämän kumppanin suunnittelemaa romanttista lomaa.

Väite pettämisestä paljastui todeksi

Kristen, 33, ei aluksi uskonut. Sitten hän soitti viestin lähettäneelle 26-vuotiaalle Sophie Millerille videopuhelun. Sophie oli Kristenin kumppanin asunnossa.

Mies oli tavannut molemmat naiset deittisovelluksessa. Hän oli ottanut kumpaankin yhteyttä ja jatkanut yhteydenpitoa senkin jälkeen, kun oli Kristenin kanssa sopinut yksiavioisesta suhteesta.

Katso myös: Monet uskovat pettämisen kohdalla "porttiteoriaan "; jos kerran pettää, sen tekee toisenkin kerran. Mutta onko asia oikeasti näin? Juttu jatkuu videon alla.

Sophie ja Kristen päättivät kostaa miehelle yhteistuumin. Koska pian alkavaa kahdeksan päivän lomaa Turkissa oli enää myöhäistä perua, sitä käytettiin apuna suunnitelmassa.

Päättivät lähteä lomalle kaksin, ilman pettävää miestä

Kristen miehineen lensi lomalle suunnitellusti huhtikuun alussa. Perillä Kristen kuitenkin paljasti miehelle, että tietää kaiken tämän puuhista. Kaiken huipuksi Sophie odotti pariskuntaa kentällä.

– Mies tuijotti suu auki nähdessään Sophien. Hän oli jo yrittänyt kuvailla Sophieta negatiivisesti ennen tätä, yrittänyt sanoa, että he olivat eronneet. Tiesin, ettei se ole totta, Kristen sanoo.

Kumpikin nainen antoi rukkaset miehelle. Sitten Sophie ja Kristen lähtivät yhdessä lomailemaan; mies sai mennä omia menojaan, sillä Kristen oli vaihtanut Sophien nimen esimerkiksi parin varaamiin kiertoajeluihin, joista mies näin joutui jäämään pois.

"Muodostimme todellisen yhteyden"

Naisparin loma sujui mukavissa merkeissä.

– Muodostimme todellisen yhteyden kahdeksan päivän loman aikana. Se on onnellisin asia, joka tästä epäonnisesta tilanteesta syntyi: löysin mahtavan ystävän, Kristen kertoo.

Kaksikon "kostoloma" levisi medioihin. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Varoittaa muita "pettämisen merkeistä"

Kristen varoittaa myös muita "pettämisen merkeistä", jotka jätti itse huomiotta. Kristenin mukaan mies esimerkiksi oli "työmatkoilla", eli oikeasti Sophien luona. Mies ei tästä syystä poissa ollessaan pitänyt Kristeniin yhteyttä. Mies ei myöskään suostunut sitoutumaan mihinkään pitkäaikaisiin suunnitelmiin.

– Luota aina vaistoihisi, Kristen neuvoo muita.

Lue myös:

    Uusimmat