"Toinen on tyhmä ja toinen ilkeä" – nainen ajoi exänsä Audilla kostoksi 49 kertaa päin punaisia, mutta unohti jotain olennaista

Rikostoimittajan kojelautakamera tallensi BMW-kuskin törttöilyn Helsingissä 0:12
Punaisia päin ajaminen ei ole mitenkään harvinainen näky Helsingissä, mutta jopa MTV Uutisten rikostoimittaja yllättyi videolla näkyvän BMW-kuljettajan toiminnasta.

Kiinalaisnainen päätti antaa entiselle poikaystävälleen takaisin keskimääräistä kekseliäämmällä tavalla, mutta ehkäpä kostotoimenpiteiden toteutustapaa olisi kannattanut vielä miettiä.

Kiinalaisviranomaiset ovat saaneet selville, miksi yhdellä ja samalla Audilla tehtailtiin parissa päivässä jäätävä nippu liikennerikkomuksia. Syy oli yksi ikiaikaisimmista.

Kesäkuun puolivälissä yhdellä ja samalla Audilla ajettiin peräti 49 kertaa päin punaisia sekä kaahattiin kerran ylinopeutta.

Kyse ei kuitenkaan ollut tavallista kiireisemmästä kuljettajasta, vaan taustalla oli yhden naisen epätoivoinen kostoyritys.

Ärsyttäähän se

Naisen mukaan hänen exänsä oli muuttunut kylmäksi häntä kohtaan ja alkanut postailemaan sosiaaliseen mediaan kuvia itsestään muiden naisten kanssa, mikä oli ärsyttänyt naista siinä määrin, että hän koki koston olevan paikoillaan.

Ex oli laittanut Audinsa tarjolle vertaisvuokrauspalveluun, ja nainen tarttui tilaisuuteen. Nainen keksi käyttää häntä kohtaan kiinnostusta osoittanutta toista miestä hyväkseen ja lupasi ryhtyä seurustelemaan tämän kanssa, mikäli mies vuokraisi auton ja avustaisi tätä liikennerikkomusten tehtailussa.

Kun poliisi alkoi selvittelemään vyyhtiä auton omistajan kanssa, kävi hyvin nopeasti ilmi, että auto oli ollut liikennerikkomusten aikaan vuokrattuna, eikä virkavallalla ollut mitään vaikeuksia selvittää syyllisiä. Paikallislehdet kertovat, että sekä nainen että häntä avustanut mies pidätettiin sen jälkeen, kun heidät oli tunnistettu liikennekameroiden kuvista.

Aiheesta uutisoiva Vice kertoo, että kiinalaisella Weibo-somealustalla kaksikko on saanut osakseen pilkkaa.

– Toinen on tyhmä ja toinen ilkeä, yksi totesi.

Simppaajat jäävät lopulta tyhjin käsin, toinen sanoi viitaten naista avustaneeseen mieheen.

Lähde: Vice

Lue myös:

    Uusimmat