Itsemurhaa yrittänyt 12-vuotias poika hyppäsi moottoritiesillalta – selvisi hengissä, mutta tappoi 22-vuotiaan Marisan, jonka auton päälle hän putosi

Yhdysvaltalaislehti Washington Post kertoo pitkässä artikkelissaan tapauksesta, jossa 22-vuotias nainen kuoli 12-vuotiaan pudottua sillalta tämän auton päälle. Hämmästyttävää kyllä poika jäi henkiin, mutta silti on epäselvää, oliko kyseessä onnettomuus vai itsemurhan yritys.

Tapaus sattui Fairfaxin piirikunnassa, Yhdysvaltain pääkaupungin Washingtonin länsipuolella lokakuisena iltapäivänä viime vuonna. 22-vuotias Marisa Harris istui Ford-merkkisen citymaasturin kuljettajan paikalla, poikaystävä Perry Muth, 22, vieressään.

Perry Muth kertoo tapahtumista Washington Postille. He ajoivat moottoritietä pitkin ylikulkusillan alitse, kun kaikki muuttui silmänräpäyksessä. Muth muistaa, miten yhtäkkiä auto muistutti enemmän avoautoa kuin citymaasturia: katto repeytyi puoliksi irti ja tuulilasi meni pirstaleiksi. Muita vaurioita olivat muun muassa ratin halkeaminen.

Marisa Harrisin päällä makasi 12-vuotias poika kauttaaltaan veressä. Harrisin selkänoja oli romahtanut taaksepäin ja hän makasi pojan alla tajuttomana. Muth yritti herättää tätä turhaan.

Muth sai auton pysähtymään

Muth havahtui nopeasti siihen, että auto liikkui edelleen lähes yhdeksääkymppiä eteenpäin moottoritiellä. Mies yritti saada käsillään saada tyttöystävänsä jalan jarrupolkimelle – tuloksetta.

– Tajusin, ettei tämä onnistu, joten tartuin haljenneeseen rattiin. Sain suoralla ohjattua auton moottoritien laidan betonia vasten, johon se lopulta pysähtyi, Perry Muth kertoo lehdelle.

Hän työnsi itsensä ulos ovesta ja viittoi apua. Pian paikalle saapuneet pelastajat ohjasivat Muthin ambulanssiin, joka vei hänet sairaalaan.

Harris kuoli jo moottoritiellä

Muth selvisi tilanteesta vähin vammoin, ja hän odotti sairaalahuoneessa tietoa tyttöystävästään. Puolentoista tunnin odotuksen jälkeen poliisi tuli kertomaan suru-uutisen: Harris oli kuollut. Pian myös paikalle saapuneet Harrisin vanhemmat kuulivat tyttärensä kuolemasta. Muth ei ollut samassa huoneessa, mutta hän kuuli Harrisin äidin Leigh Millerin tuskanhuudon.

Myöhemmin selvisi, ettei Harrisia ollut edes kuljetettu samaan sairaalaan Muthin kanssa. Hän oli todettu kuolleeksi jo moottoritiellä. 12-vuotiasta hoidettiin sairaalassa, ja hän jäi henkiin. Muuta Harrisin läheisille ei voitu kertoa pojan alaikäisyyteen vedoten. 

22-vuotiaan nuoren naisen kuolema oli läheisille kova paikka, josta toipuminen vei aikaa.

Läheiset yhä epätietoisia

Poliisin mukaan poika hyppäsi sillalta tahallaan, mutta tämä on oikeastaan oikea tieto, joka Harrisin läheisillä on tapahtuneen syistä. Kun Harrisin vanhemmille toimitettiin viisisivuinen poliisiraportti kuolemasta, ei se paljoa valottanut tapahtumia. Kolarin syyksi oli rastitettu kahdestakymmenestä vaihtoehdosta kohta "muu".

Washington Postin tietojen mukaan 12-vuotiaan koulussa oppilaille on sanottu onnettomuuden syyksi, että poika olisi kaatunut pyörällään sillan matalaa kaidetta vasten, ja tipahtanut siitä auton päälle.

Syyttäjällä ei ole aikeita syyttää poika, eikä Harrisin perhe sitä haluakaan. Esitutkinnan aikana syyttäjä tiimeineen oli yrittänyt olla yhteydessä poikaan selvittääkseen tämän vointia, mutta pojan perhe esti pojan kuulemisen. Syyttäjä hankki etsintä luvat pojan tietokoneeseen ja puhelimeen, mutta niistäkään ei vastauksia löytynyt.

22-vuotiaan Harrisin vanhemmille ja poikaystävä Perry Muthille jäi vastaukseksi naisen kuolemasta vain "muu".

Marisa Harris 2
Marisa Harris kuoli yli vuosi sitten moottoritiellä.

Lue myös:

    Uusimmat