Mainos

Miehen koskettava kirjoitus raskaana olevasta vaimostaan: ”Menemme sairaalaan synnyttämään ja lähdemme kotiin ilman vauvaa”

Miehen koskettava kirjoitus on kunnianosoitus vaimolle, joka kantaa mahassaan vauvaa, jota vanhemmat eivät koskaan voi viedä kotiin sairaalasta.

– Tuossa eräänä iltana, ennen kuin lähdin New Orleansiin, katsoin kauniin vaimoni nukkuvan rauhallisesti sohvalla, alkaa Royce Youngin sydäntäsärkevä Facebook-päivitys.

Young kertoo katsoneensa vaimonsa suuren mahan liikkuvan pienen tyttären potkiessa vatsan sisällä. Tyttären, joka ei eläisi kuin muutaman päivän.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Youngin päivitys on kunnianosoitus Keri-vaimolle. Kun selvisi, että Kerin kantamalla vauvalla ei ole aivoja, eikä tämä eläisi kauaa syntymänsä jälkeen, Keri kysyi lääkäriltä kyyneltensä lomassa, voisiko Eva-vauvan elimet luovuttaa, jos hän kantaisi vauvan raskauden loppuun asti.

– Muistan lääkärin laittaneen kätensä Kerin olkapäälle ja sanoneen: "Voi, on niin rohkeaa sinulta sanoa noin".

"Kesti alle minuutin, että hän ajatteli jo jotakuta muuta"

Young huomauttaa, että lääkäri ei kuitenkaan ymmärtänyt, että Keri oli tosissaan. Surunsa keskellä aviomies ei voinut kuin ihailla vaimoaan.

– Kirjaimellisesti elämänsä pahimmalla hetkellä, kuultuaan juuri, että hänen vauvansa kuolisi, kesti alle minuutin, että hän ajatteli jo jotakuta muuta ja kuinka hänen epäitsekkyytensä voisi auttaa, Young ihailee.

Hän kertoo, että matka on ollut rankka. Äiti tuntee jokaisen potkun, vauvan hikan ja kääntyilyt. Hänen selkäänsä sattuu, ja jalat ovat kipeät. Joka päivä äitiä muistutetaan siitä, että hän kantaa sisällään vauvaa, joka kuolee.

Youngin mukaan päätös kantaa vauva täysiaikaiseksi tehtiin monesta syystä, muun muassa siksi, että Eva-vauvalla on oikeus tavata äitinsä ja isänsä. Suurin syy oli kuitenkin oli elintenluovutus.

– Jossain on perhe, jota sattuu, ja joka toivoo ihmettä vauvalleen tietäen, että jonkun toisen vauvan täytyy ensin kuolla. Eva voi olla se ihme, Young perustelee.

Mies toteaa, että maaliviiva häämöttää, mutta vaikka onkin ihmeellistä tavata oma vauvansa, sillä on hintansa.

– Menemme sairaalaan synnyttämään ja lähdemme kotiin ilman vauvaa.

"Tämä on todellisuuttamme"

Hän kertoo, että muuttaisi kaiken, jos voisi. Young kertoo haluvansa nähdä tyttärensä puhaltavan kynttilöitä ensimmäisestä syntymäpäivkakustaan ja opettelevan kävelemään. Hän kuitenkin tietää, ettei näin käy.

– Haluan muuttaa kaiken, niin kovasti. Mutta en voi. Tämä on todellisuuttamme. Eikä sitä voi estää.

Päivityksen lopuksi Young kehuu vielä vaimoaan.

– Hän on kova. Hän on rohkea. Hän on uskomaton. Hän on ihmeellinen, mies kehuu ja toteaa vaimonsa olevan sekoitus muun muassa älyä, kauneutta, rohkeutta.

– Jotenkin hän on minun vaimoni. En tarvinnut näin kamalaa tilannetta, että näkisin sen, mutta tämä sai minut haluamaan kertomaan siitä muillekin.

Päivityksen perään on tullut runsaasti pariskunnan päätöstä ihailevia kommentteja, joissa perheelle toivotetaan voimia.

Lähteet: Popsugar, Facebook

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.