Mainos

Instagram saattaa kokea pian suuren muutoksen – Snapchatista tuttuja ominaisuuksia tulossa

Erittäin suosittu kuva- ja videopalvelu Instagram testaa uutta ominaisuutta, joka voi muuttaa sovelluksen käyttämistä merkittävästi, kertoo The Verge.

Lehden mukaan Instagram on testaamassa erillistä keskustelusovellusta, joka korvaisi nykyisessä sovelluksessa käytössä olevan postilaatikon. Sen käyttö on ollut alhaista.

Erillinen Instagramin keskustelusovellus on nimeltään Direct. The Vergen mukaan Direct -keskustelusovellus toimii hyvin samalla tavalla kuin Snapchat. Kun sovelluksen aukaisee, aukeaa Snapchatin tavoin ruudulle oletuksena kameranäkymä. Sovelluksella voi kuitenkin kuvan ottamisen sijaan myös kirjoittaa viestejä, kuten myös Snapchatissa.

Instagramin helppoutena on tähän asti ollut kaikkien ominaisuuksien käyttäminen yhdessä sovelluksessa. Directin myötä käyttäjät joutuvat kuitenkin seilaamaan kahden erillisen sovelluksen välillä.

Vielä suomalaisten ei kuitenkaan kannata rynnätä lataamaan sovellusta Androidin Play -kaupasta tai Applen App Storesta, sillä sovellus on ladattavissa vasta kuudessa maassa. Instagram ei ole kertonut, milloin sovellus tulee ladattavaksi Suomessa tai muualla maailmassa.

Nurinkurista uudessa sovelluksessa on Facebook-omisteisten keskustelusovellusten runsaus. Instagram Directin myötä Facebookilla on jo kolme erillistä keskustelusovellusta, sillä yhtiö omistaa Instagramin lisäksi WhatsAppin ja Facebook Messengerin.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.