Mainos

Ilman vaginaa syntynyt nainen kerää rahaa leikkaukseen – haluaa harrastaa ensimmäistä kertaa seksiä

Ilman vaginaa syntyneen naisen perhe on pistänyt pystyyn keräyksen, joka mahdollistaisi naisen maailman mullistavan leikkauksen. Leikkauksen avulla nainen saisi mahdollisuuden normaaliin elämään – ja seksin harrastamiseen.

Arizonalainen Kaylee Moatsin sairastaa Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser-syndroomaa, joka naisen kohdalla tarkoittaa sitä, että hänellä ei ole kohtua, kohdunkaulaa tai avointa emätintä. Tästä huolimatta hänellä on toimivat munasarjat ja hänen hormonituotantonsa toimii normaalisti.

Kayeleen mukaan hänen alapäänsä näyttää aivan samalta kuin muillakin, vain sillä erotuksella, että hänellä ei ole avointa emätintä. Siinä kohtaa missä emättimen pitäisi olla, on naisen mukaan vain pieni kuoppa ihossa.

Nainen kertoo kaipaavansa intiimiä parisuhdetta

Kayleen on seurustellut neljä kuukautta poikaystävänsä Robbie Limmerin kanssa, jolle seksitön parisuhde ei ole muodostunut ongelmaksi. Seurustelusuhteen alettua Kayleelta vei kuukauden ennen kuin hän rohkaistui kertomaan uudelle poikaystävälleen sairastamastaan syndroomasta.

Nuori mies oli naisen sanojen mukaan aluksi hämmentynyt, mutta hämmennys vaihtui pian kannustukseen ja tukeen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Hän ei ole keskittynyt parisuhteemme seksuaaliseen puoleen, sillä emme voi tehdä mitään niin kauan, kun minulla ei ole avointa vaginaa. Mutta minä kaipaan intiimiä parisuhdetta. En ole varma, haluanko odottaa naimisiinmenoon saakka, nainen kertoo.

Leikkaus määritellään kosmeettiseksi kirurgiaksi, eikä nainen tämän vuoksi saa korvausta leikkaukseen sairasvakuutuksestaan, vaan joukkorahoitus on muodostunut hänen ainoaksi vaihtoehdokseen. Vaikka mahdollinen leikkaus ei muuta sitä tosiasiaa, että nainen ei tule koskaan synnyttämään omaa lastaan, se antaisi hänelle mahdollisuuden normaaliin seksielämään ja parisuhteeseen.

– Olen hieman hermostunut ajatellessani ensimmäistä seksikertaa leikkauksen jälkeen, sillä mitä jos jokin on mennyt pieleen tuolla alhaalla, tai jos se tulee sattumaan, nainen kertoo peloistaan.

Lähde: NyPost

***

3:08

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.