Ikävästi päähän: TPS-kultakypärä joutui sivuun

Polvi kolahti päähän – TPS:n kultakypärä joutui jättämään kaukalon 1:06

TPS:n kultakypärä Josh Kestner joutui jättämään kaukalon HIFK:ta vastaan pelattavan jääkiekon SM-liigan välieräottelun toisessa erässä.

Kestner kompastui toisessa erässä jäihin, ja HIFK-puolustaja Rony Ahosen polvi kolahti kovasta vauhdista yhdysvaltalaishyökkääjää päähän.

Kestner jäi ensin tuskaisena jäähän makaamaan. Hän joutui lähtemään tilanteen jälkeen pukukoppiin kesken erän.

Katso Ahosen ja Kestnerin välinen tilanne ja C Moren asiantuntijoiden analyysit siitä ylälaidan videolta. Sami Kapanen kertasi myös tilannetta omilta pelivuosiltaan.

Kestner oli avauserässä iskenyt tarkalla laukauksella 1–1-tasoituksen vain 12 sekuntia Juha Jääskän tekemän HIFK:n avausmaalin jälkeen. Jere Sallinen vei kuitenkin helsinkiläisisännät myöhemmin avauserässä uudelleen johtoon, ja samat 2–1-lukemat olivat taululla kahden erän jälkeenkin.

Kestner palasi TPS:n vaihtopenkille kolmannen erän alkuun ja hyppäsi sittemmin takaisin jäälle. HIFK johtaa sarjaa torstain avausosan jälkeen voitoin 1–0.