Mainos

Ihmiset erehtyivät luulemaan nukkekodin kalusteita oikeiksi – verkkokaupalle palautevyöry

Joukko verkkokaupan asiakkaita oppi kantapään kautta, että tuotteiden esittelytekstit kannattaa todella lukea tarkkaan. 

Näet verkkokaupan sivuilla ihanan tuotteen, joka sinun on saatava välittömästi. Ilman sen suurempaa pohdintaa päädyt tilaamaan tuotteen itsellesi. Kuulostaako tutulta? 

Näin kävi joukolle Amazon-verkkokaupan asiakkaita, jotka innostuivat tilaamaan tuotteen, joka kuulosti lähes liian hyvältä ollakseen totta. Asiakkaita odotti kuitenkin yllätys, kun heidän huonekalutilauksensa vihdoin saapui.

Lukuisat palautteet kertovat pettymyksestä 

Kymmenen euron hintaan myynnissä ollut huonekalusetti sai asiakkaat rynnistämään tilauslomakkeiden äärelle. Saapunut tilaus ei kuitenkaan vastannut täysin asiakkaiden odotuksia, sillä paketista paljastui tavallisten huonekalujen sijaan nukkekotiin suunniteltuja pöytiä ja tuoleja. Verkkokaupan palautekenttä onkin viime aikoina täyttynyt vihaisten asiakkaiden palautteista. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tuotteen kuva ei näytä siltä, että kyseessä olisi lelu. Haluan korvauksia, eräs tilaukseen pettynyt asiakas kertoo Amazonin verkkosivuilla.

Toinen asiakas puolestaan kommentoi, että tuotteen palauttaminen tuli lopulta maksamaan saman verran, kuin oikean huonekalun hankkiminen. 

Tämä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun ihmiset ovat menneet samaan lankaan. Esimerkiksi tämä mies uskoi tilanneensa upean turkkilaisen maton erittäin edulliseen hintaan. Toisin kuitenkin kävi...

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tämä Reddit-käyttäjä uskoi puolestaan tilanneensa kivan lampun työpöydällensä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

1:49

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.