Mainos

"Hyvää yötä, rakastan sinua" – pikkupoika ehti lausua sydäntäsärkevät viimeiset sanat äidilleen

Surunmurtama  elää jokaisen vanhemman painajaista. Hänen pieni poikansa kuoli kätkytkuolemaan.

Surunmurtama äiti, jonka 3-vuotias poika kuoli kätkytkuolemaan, on paljastanut pienen Bryan-Andrew'n viimeiset sanat äidilleen: "Hyvää yötä, rakastan sinua." Äiti ei koskaan olisi voinut kuvitellakaan, että ne olisivat viimeiset sanat, jotka hän kuulisi poikansa suusta.

Järkyttynyt Jasmine Shortland muistelee Mirror-lehden haastattelussa iltaa muutaman viikon takaa, kun hänen omat vanhempansa olivat laittaneet hymyileväistä Bryan-poikaa nukkumaan. Äiti kertoo elävänsä nyt jokaisen vanhemman pahinta painajaista.

– En vain voi uskoa, että hän on poissa.

Isovanhemmat toivat suru-uutisen

Äiti kertoo heränneensä tuona hirveänä aamuna kahdeksan aikaan kovaan koputukseen, joka kuului etuovelta. Se oli hänen isäpuolensa David.

– Hän itki ja sanoi: "Bryan on poissa", äiti kertoo.

Pieni Bryan oli ollut vierailulla isovanhemmillaan liki 2-vuotiaan Austin-veljensä kanssa muutaman päivän ajan. Veljekset olivat poissa kotoa, koska äiti ajatteli Bryanilla kenties olevan sikotaudin eikä hän halunnut neljän kuukauden ikäisen Ivan-vauvan saavan tuota todella tarttuvaa tautia.

– Hän oli ollut lääkärillä, koska hänen kasvonsa olivat turvonneet ja meille kerrottiin, että sikotautia epäiltiin.

Ennen kuin äiti jätti poikansa äitinsä, Debbie Lockin, luokse, Bryan oli valitellut äidilleen: "En voi kovin hyvin, äiti."

Äiti vastasi pojalleen: "Tiedän. Nähdään, kun voit paremmin."

Järkyttävän tragedian seurauksen äiti ei kuitenkaan enää nähnyt poikaansa elossa. Kuolemaansa edeltävänä iltana Bryan sanoi äidilleen puhelimessa: "Hyvää yötä, rakastan sinua."

Ne olivat viimeiset sanat, jotka äiti pojaltaan kuuli.

"Hän oli poissa"

Poika heräsi aamukolmelta ja oli tuolloin isoäidin mukaan juonut mehua. Isoäidin mukaan tuolloin pojan viimeisiksi sanoiksi jäivät: "Hyvää yötä, mummi, minä rakastan sinua."

– Seuraavana aamuna äiti kertoi minulle, että hän oli kuullut Austinin heräävän ja oli ajatellut sen olevan outoa, koska Bryan oli aina hereillä ensin. Hän meni makuuhuoneeseen ja näki, että hän oli poissa. Hän huusi Davidia, joka syöksyi sisään ja alkoi tehdä kaiken, minkä pystyi.

David oli yrittänyt antaa tekohengitystä, mutta Bryanin pieni leuka oli jumissa. Ambulanssi oli paikalla muutamia minuutteja myöhemmin. Poika vietiin vauhdilla sairaalaan, mutta oli hyvin selvää, että pojan sydän oli lakannut lyömästä.

Yrityksistä huolimatta häntä ei voitu pelastaa.

"Minun pitää jatkaa eteenpäin"

Perhe kerää GoFundMe-sivustolla varoja kustantaakseen Bryanin hautajaiset.

– Pieni poikamme on kokenut kovia ja haluamme vain saattaa hänet lepoon, äiti sanoo.

23-vuotias äiti sanoo, että hänen on pidettävä itsensä kasassa kahden muun lapsensa ja kumppaninsa vuoksi.

– Sitä ei vain selittää ihmisille, miltä tämä tuntuu – minun pitää jatkaa eteenpäin kahden muun vuoksi, mutta on kuin olisi suuri aukko sen paikalla, mitä puuttuu.

Lähde: Mirror

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.