Hittivideoistaan tunnettu pikkutyttö kertoo nyt mielipiteensä kuntosaleista: "Ihmiset juoksevat, eivätkä he pääse mihinkään"

Kohta kolmevuotiaalle Milalle ei kuntosalien maailma ihan täysin avaudu. Hulvattomasta videosta on tullut miljoonahitti.

Yli 2,4 miljoonaa Instagram-seuraajaa omaavan Katie Staufferin pian kolme vuotta täyttävä Mila-tyttö on oikea minikoomikko. Stauffer julkaisee Instagram-tilillään paljon kuvia ja videoita Milasta ja tämän kaksoissiskosta, Emmasta, eri tilanteissa. Videoita on kritisoitu siitä, että ne saattavat tuntua enemmän tai vähemmän käsikirjoitetuilta, mutta lopputulos on aina siitä huolimatta hillitön. Kaksosten isosiskon kuvaamilla videoilla onkin järjetön suosio. 

Uusimmalla videollaan Mila kertoo äitinsä pyytäneen tätä mukaansa kuntosalille. Ei liene yllättävää, että Milalla olikin sanansa sanottavanaan myös kuntosalien ihmeellisestä maailmasta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Mitä nämä ihmiset tekevät? Ihmiset juoksevat... eivätkä he pääse mihinkään, tyttö pohtii videolla.

Taapero sai selville myös joogan perimmäisen salaisuuden.

– Tiedättekö, mitä jooga on? Peppuja kasvoillasi... yök! Kaikki ovat niin hikisiä. Opettaja sanoo, että se on hengellistä. Luulen, että voin haistaa hengellisyyden.

Ruuhkainen kuntosali täynnä itseään treenaavia ihmisiä ei tehnyt Milaan vaikutusta.

– Ihmisiä! Kaikkialla! Parantamassa itseään! Minä ajattelin... ettei tämän paremmaksi voi tulla, itsevarma pikkutyttö sanoo osoittaen itseään.

– Sitten tämä yksi tyyppi sanoi, että voi nostaa penkistä 200. Ihan sama. Minä voin istua penkillä pidempään.

– Keitä nämä ihmiset ovat? Miksi he ovat niin motivoituneita? En tiedä... Olen iloinen heidän puolestaan. Charles sanoi, että kuntosalilla tehdään lihakimpaleita. Minä taidan sitten olla kasvissyöjä.

Kuten Milan videoilla yleensäkin, on tälläkin jo huimat katselukerrat. Videota on katsottu liki 3,8 miljoonaa kertaa Staufferin Instagram-tilillä.

Lähde: Instagram

***

Lue myös:

    Uusimmat