Mainos

Pikkutytön videot mielettömiä somehittejä – nyt Mila tylyttää uutta päiväkotiaan: "Lapset ovat sekaisin"

Taapero tylyttää uutta päiväkotiaan hulvattomalla videolla.

Katie Staufferin kaksivuotias Mila-tyttö on synnynnäinen koomikko. Stauffer julkaisee Instagram-tilillään paljon kuvia ja videoita Milasta ja tämän kaksoissiskosta eri tilanteissa. Moni on epäillyt videoita jokseenkin käsikirjoitetuiksi, mutta lopputulos on aina joka tapauksessa hillitön. Videoilla onkin järjetön suosio.

Nyt äiti on Milan epäonneksi ilmoittanut tytön päivähoitoon. Tämä ei Milan uusimman videon mukaan ole kuitenkaan ollut mieluinen uutinen topakalle kaksivuotiaalle.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videolla Mila kertoo äitinsä kertoneen, että hänet on ilmoitettu päiväkotiin.

"Sanoin hänelle, että haluan mennä oikeustieteelliseen... Mitä? Hän sanoi, että "Ei, Mila. Olet vasta kaksivuotias"", Mila kertoo.

Mentyään tutustumaan uuteen hoitopaikkaansa pikkutyttö kertoo järkyttyneensä.

"Opettaja on hämärä, lapset ovat sekaisin, heittelevät nitojia, kakkaavat kaikkialle", taapero kertoo ensivaikutelmastaan.

"Mutta olen edelleen elossa", tyttö toteaa.

Järkytys oli kuitenkin entistä suurempi, kun istuuduttuaan paikalleen opettaja ilmoitti tytön mukaan eräälle pojista, että "Dave, ei saa pissata kavereiden päälle".

Milan mukaan kommentti laukaisi Davessa aikaan jotain erikoista, ja tämä juoksi opettajan perässä saksien kanssa.

"Minun piti tehdä jotain. Niinpä huusin "päiväuniaika", Mila kertoo ovelasta juonestaan, joka tytön tyytyväisestä ilmeestä päätellen onnistui.

"Shakkimatti", Mila myhäilee.

Videota on katsottu pelkästään Instagramissa yli kaksi miljoonaa kertaa, mutta se on levinnyt myös muun muassa Facebookiin eri sivustoille.

– Hän on vasta kaksi, mutta puhuu paremmin kuin minä, jopa hänen ilmeensä (ovat parempia). En osaisi ilmaista itseäni niin hyvin kuin hän, naureskelee Instagram-käyttäjä deviidenyont.

Lähde: Instagram

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.