Saavatko edelläsi hitaasti kävelevät ihmiset sinut ärsyyntymään? Mila-tytön tylytykseen samaistut taatusti

Pikkutytön hulvattomaan monologiin on helppo samaistua.

Tiedät varmaan tunteen, kun haluaisit kävellä rivakasti, mutta edelläsi kävelee joku, jota kiireet eivät paina. Niin tietää myös Katie Staufferin pieni Mila-tyttö, jonka tilityksen aiheesta äiti sai taltioitua videolle.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Eilen menin käymään kaupassa, koska halusin ostaa herkun... Tämä tyttö käveli edessäni. Hän käveli... hyvin, hyvin hitaasti. Niin hitaasti. Äiti käski olla kiltti.. En halua! Ajattelin, että "Kiirehdi, nainen!", mutta en sanonut sitä. Tiedätkö, mitä tein? Menin hänen jalkojensa alta, hän ei edes huomannut. Äh, jotkut tyypit... Sitten sain herkkuni! Se. Oli. Hyvää. Joten muistakaa ihmiset, älkää kävelkö hitaasti. Ei minulla ole sellaiseen aikaa! Minulla on muutakin tekemistä, Mila tylyttää videolla.

Instagramissa jaettua videota on katsottu jo yli 100 000 kertaa. Viral Threadin jakamana videota on katsottu huikeat 34 miljoonaa kertaa!

Jotkut Viral Threadin videon alle kommentoineet ihmiset eivät nähneet videon humoristista puolta, vaan pitivät tytön monologia epäkunnioittavana. Suurin osa kommentoijista ajatteli kuitenkin päinvastoin.

– Kaikki, jotka valittavat täällä, että pikkutyttö on epäkunnioittava, lopettakaa valittaminen ja noudattakaa hänen neuvoaan, kuten itse tein... Ryömin juuri erään hitaasti liikkuvan jalkojen alta Wal-Martissa, vitsaili Christy Richardson -niminen nainen.

***

Lue myös:

    Uusimmat