Herrasmiehen sääntökirja yhden illan juttuihin

Mies, kaipaatko seksiä, mutta et parisuhdetta? Yhden illan juttukin voi johtaa antoisaan seksisuhteeseen, jos pelaat korttisi oikein. Kokeile seuraavia vinkkejä ja satunnainen sutinasi voi muuttua säännölliseksi seksiksi.

Moni mies suuntaa baariin seksikumppanin toivossa. Homman voi hoitaa täysillä metsään tai sen voi tehdä niin, että aamulla molemmilla osapuolilla on hyvä mieli tapahtuneesta. Parhaimmassa tapauksessa onnistuneesta yhden illan jutusta voi kehkeytyä molempia tyydyttävä seksisuhde.

Älä häpeile

Isketkö naisesi aina samasta baarista? Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että baarissa on aina joku entinen seksikumppanisi, jonka edessä ei ehkä tee mieli lirkutella muille naisille – sehän voisi pilata mahdollisuudet uusintakierrokseen vanhan säätösi kanssa! Jos kuitenkin uusi kohteesi vaistoaa tämän, saat hänet tuntemaan olonsa huonommaksi. Tärkeintä nimittäin on, että tämänkertainen kiinnostuksesi kohde tuntee olonsa erityiseksi ja, huomaa, ettet ajattele ketään muuta kuin häntä. Jos olet taitava suutelija, taidot on ehkä hyvä esitellä jo baarissa, jotta nainen tietää, ettei tule pettymään.

Kumman luokse?

Nainen tuntee ehkä olevansa turvallisemmalla maaperällä omassa kotonaan, joten kuuntele hänen toiveitaan mahdollisesta jatkopaikasta. Myös naiset voivat suunnitella aamuista pakoa, joten voi hyvin olla, että hän haluaakin tulla sinun luoksesi.

Huomioi hänet ensin

Kun olette päässeet siihen vaiheeseen, että vaatteet lentelevät, on ehdottoman tärkeää, että huolehdit hänestä ensin. Kuulostele kuitenkin tarkasti hänen toiveitaan. Naisillakin voi olla vaikeuksia orgasmin kanssa, jos veressä on alkoholia, joten jos hän vihjailee, että voit lopettaa, toimi niin kuin hän pyytää. Väkisin yrittäminen vie fiilikset naiselta ja ajaa esittämään orgasmia. Jos taas sinulla on alkoholin vuoksi ongelmia erektion tai laukeamisen kanssa, kerro se ehdottomasti naiselle, jotta hän ei yritä turhaan eikä syytä itseään. Voitte vaikka sopia, että jatkatte aamulla. Harva nainen kieltäytyy, jos kahmaiset hänet kainaloosi nukkumaan seksin jälkeen. Se tyydyttää jo puolet naisen läheisyydenkaipuusta – ja ei, se ei tarkoita automaattisesti naisen hinkuvan parisuhdetta kanssasi. Muista myös suudella naista paljon ja usein. Mikään ei ole inhottavampaa kuin mies, joka niin selvästi haluaa pelkkää seksiä, ettei vaivaudu edes lämmittelemään petikumppaniaan.

Älä karkaa

Onnistuipa seksi tai ei, ei ole kohteliasta hävitä yön pimeyteen naisen nukkuessa. Älä jää röhnöttämään sänkyyn tuntikausiksi, jos nainen nousee sängystä ennen sinua, mutta älä myöskään karkaa pedistä ennen häntä – paitsi jos haluat tehdä hänelle aamupalaa.

Pyydä numero

Numeron pyytäminen on oleellista paristakin eri syystä. Ensinnäkin se tuntuu naisesta hyvältä, koska se saa hänet tuntemaan, että viihdyit todella hänen seurassaan. Toinen – kenties vielä tärkeämpi – syy on se, että voit lähettää hänelle illalla viestin, jossa kiität seurasta. Tämä on erittäin oleellista, jotta jutusta jää hyvä mieli kummallekin. Naisen vastauksesta – tai vastaamattomuudesta – voitkin sitten päätellä, kiinnostaako häntä uusinta. Numeron pyytämistä on turha pelätä. Eivät kaikki naiset oleta, että se tarkoittaa sinun hinkuvan parisuhteeseen. Kunhan viesti, jonka lähetät, ei vihjaa mitenkään mihinkään syvempään. "Kiitos seurasta, oli kivaa" -tyyppinen viesti riittää mainiosti. Kun lähetät viestin vielä saman päivän aikana, naisen ei tarvitse miettiä, miksi pyysit numeroa, jos et aio olla yhteydessä.

Hyvästele suudelmalla

Jos nainen ei vaikuta täysin ahdistuneelta tapahtuneesta, on kohteliasta kruunata poistuminen kevyellä suukolla. Tämäkin siitä syystä, ettei nainen koe olleensa sinulle vain poisheitettävä seksilelu.

Älä anna naisen luulla liikoja

Jos olet huomaavinasi merkkejä siitä, että nainen kaipaa jotain syvempää suhdetta kanssasi, älä lähde leikkiin mukaan. Jos tajuat asian vasta lemmenleikkien jälkeen, kerro naiselle selvällä suomenkielellä – mutta kohteliaasti! –, ettet halua parisuhdetta. Näin säästät naisen turhalta vatvomiselta. Älä myöskään sovi toista tapaamista seksin toivossa parisuhteen perään hinkuvan naisen kanssa.


LUE MYÖS:


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja