Yhden yön juttu – onko suhteella tulevaisuutta?

Kun aamuaurinko hellästi herättelee, huomaat illalla viereesi nukahtaneen prinssin olevan yhä vuoteessasi. Hänen aamuinen käytöksensä paljastaa, voiko tästä tulla vakava suhde vai ei.

Se mitä tapahtuu auringonnousun jälkeen, kertoo enemmän kuin se, mitä muistat tapahtuneen ennen aamua. Jos vierestäsi heräävä mies on yhä, yöllisten touhujen nuuduttamanakin, lumoava, hauska, fiksu ja herttainen, kannattaa hänestä pitää kiinni!

Näistä merkeistä tiedät, milloin on turha odotella soittoa tai kannattaa vielä jatkaa metsästystä.

1. Mitä? Miksi? Kuka? Miten?

Mikä voisi olla ärsyttävämpää, kuin kysymystulva heti aamulla? On luonnollista haluta tietää asioita seksikumppanista, mutta ristikuulustelulla ei pääse suotuisaan lopputulokseen. Mutta jos mies vaikuttaa suorastaan aggressiiviselta kysymystensä kanssa, neuvo hänelle ystävällisesti ulko-oven paikka. Aggressiivisuus on eräs epävarmuuden ilmenemiskeino. Kuvittele niitä kysymystulvia, joita saisit osaksesi tyttöjen illan jälkeen, jos eläisit tämän miehen kanssa parisuhteessa!

Jos mies on poikkeuksellisen kiinnostunut suoriutumisestaan lakanoiden välissä, saattaa hän kuulua miestyyppiin, joka on pikemminkin kiinnostunut omasta maineestaan.

2. Tuhkana tuuleen

Ei liene kovin vaikea arvata, tuletko tapaamaan miestä enää, jos hän on kadonnut jo ennen kuin heräät. Samoin kiireinen vaatteiden keräily ja rappukäytävästä huudettu "soitellaan" lupaa ainoastaan sen, ettei mies koskaan soita.

3. Takiainen

Edellisen vastakohtana on mies, joka takertuu sinuun enemmän kuin tarpeeksi. Jos aamulla tuntuu, että tukehdut liialliseen läheisyyteen, saattaa mies kuulua särkyneiden sydänten kerhoon. Tässä tapauksessa on syytä katsoa peiliin. Oletko itse valmis kantamaan toisen ihmisen särkynyttä sydäntä? Entä oletko valmis toimimaan laastarina?

4. Vihkisormus ja lastenhuone

Pyyhit unihiekkaa silmistäsi ja havaitset miehen yöpöydällä vihkisormuksen ja häävalokuvan. Lieneekö tarpeen edes kehottaa luikkimaan nopeasti karkuun, ennen kuin vaimo tulee kotiin?

5. Vieressäsi makaa tuntematon

Joskus mielikuvat eivät vastaa todellisuutta. Aamuauringon hellät ensisäteet paljastavatkin karun todellisuuden. Tätä järkytystä kutsutaan susikrapulaksi ja siihen auttaa ripeä poistuminen paikalta. Tai jos olette päätyneet teille, lienee syytä ystävällisesti pyytää yövierastasi poistumaan. Myös pienet valkoiset valheet ovat sallittuja, kunhan et anna turhia lupauksia. Seuraavalla baarikierroksella jätä viimeinen drinkki tilaamatta.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja