Mainos

Nuoret naiset haluavat lisää yhdenillan juttuja

Daily Mailin mukaan Britannia on vapaan seksin luvattu maa.

Nokka kannattaa suunnata kohti Britanniaa, jos mielii saada petiinsä seuraa vain yhdeksi illaksi. Yhteensä 14 000 ihmiseltä 48 maassa kyseltiin suhtautumisesta yhdenillan juttuihin ja seksipartnereiden määrää. Vastaajilta kysyttiin muun muassa kuinka monta seksipartneria heillä on todennäköisesti seuraavan viiden vuoden aikana ja kuinka luonnolliseksi asiaksi he kokevat irtosuhteet.

Britannia nousi ykköseksi kyselyssä ja voitti jopa liberaaleina maina tunnetut Hollannin ja Tanskan. Nyt Britanniassa mietitään, mistä moinen tulos johtuu ja miksi juuri nuoret koulutetut naiset suhtautuvat seksiin niin estottomasti. Esiin on nostettu Madonnan ja Sinkkuelämän Samanthan kaltaiset roolimallit kuin myös hyvä tasa-arvotilanne.

"Naiset suhtautuvat seksiin kuten miehetkin"

Daily Mail haastatteli muun muassa 24-vuotiasta Jota , joka kertoo harrastaneensa seksiä noin 30 miehen kanssa. Yliopistosta valmistumisen jälkeen Jo vietti muutaman seksintäyteisen kuukauden Kreikassa.

– Naiset voivat nauttia yhdenillan jutuista aivan yhtä paljon kuin miehet. Ihmiset ajattelevat mielellään, että erityisesti naiset suhtautuisivat yhdenillan juttuihin todella negatiivisesti. En usko, että asia olisi niin. Mielestäni naiset ovat yhtä kykeneväisiä erottamaan rakkauden ja seksin toisistaan kuin miehetkin, Jo sanoo.

Myös 27-vuotias Jessica suhtautuu seksiin ennakkoluulottomasti. Jessica kertoo, että monet hänen ystävistään nauttivat suorasukaisesta miesten iskemisestä, eivätkä todellakaan odota miesten soittoa yhdenillanjutun jälkeen.

– Pääasia on seksuaalinen itsevarmuus. Naiset pitävät seksistä aivan yhtä paljon kuin miehetkin, eikä meidän enää tarvitse piilotella tätä faktaa. Kuten suurin osa naisista, minäkin haluan pitkäaikaisen ihmissuhteen ja lapsia, mutta en todellakaan vielä vähään aikaan. Ne eivät ole kiikarissani tällä hetkellä.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Daily Mail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.