Meille vai teille? Näin valmistaudut henkisesti ja fyysisesti yhden yön juttuun

Yhden yön juttu voi tuntua ensin kiihottavalta ja kaivatulta syrjähypyltä tylsään arkeen, mutta useimmiten tälläisestä seikkailusta jää vain paha maku suuhun kömpelönä ja kiusallisena tapahtumana. Miten valmistautua yhteen yhteiseen yöhön?

Naisen oma kirja opastaa miten nainen voi halutessaan valmistautua tietoisesti yhden yön juttuun.

Valmistautuminen fyysisesti

Jos sinulle on selvää, että haet vain yhden illan kiihkeitä iloja, ja olet varustautunut sen mukaisesti aina sopivista alusvaatteista ehdottoman välttämättömään kondomiin, piilolinssinesteisiin ja astmapiippuun asti, olet valmis toteuttamaan mielitekosi. Näiden tavaroiden ansiosta vältät kiusalliset reissut lääkäriin sukupuolitautitesteihin tai päivystävään apteekkiin. Muista myös hyvä hygienia, jotta kumppanillasi ja sinulla itselläsi olisi mukava olla.

Jos haluat pysyä tilanteen herrana, varmista että sinulla on varmasti rahaa taksiin, jos haluatkin paeta paikalta vikkelään.

Jos käytte ensin esimerkiksi treffeillä tuona iltana, kannattaa välttää ilmavaivoja aiheuttavaa, huonosti sulavaa tai vatsaa löysentävää ruokaa. Jos juot alkoholia, kannattaa pitää mielessä, että sinulla on vielä illalle tavoitteita. Älä juo itseäsi humalaan.

Valmistautuminen henkisesti

Esikarsintavaiheessa ei pidä unohtaa, mitä kumppanista odotat: ainutkertaista seksuaalista seikkailua.

Keskustelun ei tarvitse mennä syvällisiksi eikä missään tapauksessa luoda toivoa yhteisestä tulevaisuudesta tai parisuhteesta. Voit pohtia itseksesi, että tässä tilanteessa kumppanin fyysiset piirteet ja viehättävyys ovat tärkeämpiä elementtejä, kuin tämän henkinen miellyttävyys. Jätä siis psykoanalyysit väliin, vaikka se vaikealta tuntuisikin.

Torju myös kaikki puheenaiheet, jotka eivät yksinkertaisesti kiinnosta sinua tai kuulu sinulle: jutut entisistä, rahahuolista tai muista kriiseistä eivät kuulu yhteiseen ensimmäiseen ja viimeiseen yöhönne. Jos puheenaiheet loppuvat, olet oikeilla jäljillä: kysehän on vain siitä yhdestä asiasta. Ole rohkea ja tiedustele kumppaniehdokkaalta hänen mieltymyksistään makuukammarin puolella. Jos tämä tuntuu liian suorapuheiselta, kysy, millaisessa asunnossa hän asuu, onko hän terve, mikä on ollut hänen pahin kännihölmöilynsä.

Mutta tärkeintä on, että kysyt itseltäsi: olenko valmis seksiin ilman tunnesiteitä?

Paikan valinta

Ennen kuin kumppanisi kysyy, mennäänkö meille vai teille, sinun tulee itse tietää mitä haluat.

Ehdota omaa kotiasi, jos..

Haluat käydä omassa vessassasi ennen seksiä

– Jos olet juonut alkoholia, et halua herätä krapulassa vieraassa ympäristössä

– Olet ainoa maailmassa, joka täyttää siisteysvaatimuksesi

– Sinun täytyy näyttää seuraava päivänä siltä, ettet olisikaan ollut yömyöhään liikkeellä

– Sinulla on turvallinen olo kotona

Ehdota kumppanisi kotia, jos..

– Oma kotisi on sellaisessa kunnossa, ettet halua kenenkään näkevän sitä

– Haluat vierittää tunnelmasta ja mukavuudesta toiselle

– Haluat saada hänestä enemmän selville kuin mitä haluat paljastaa itsestäsi

– Haluat lähteä milloin vain haluat

Ehkäpä paras vaihtoehto lieneekin hotellihuone.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat