Helmarit laittoi pystyyn hurjat murskajaiset

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue on voittanut Kyproksen Larnakassa pelatussa maaottelussa Unkarin 8-0.

Suomi siirtyi ensimmäisellä puoliajalla kolmen maalin johtoon Kaisa Collinin, Vilma Koiviston ja Jenny Danielssonin maaleilla. Toisella puoliajalla Suomen maajoukkuejalkapallon kaikkien aikojen maalintekijä Linda Sällström iski reiluun kymmeneen minuuttiin hattutempun.

Eveliina Summanen ja Danielsson kaunistelivat vielä lukemia viimeisellä kympillä. 8-0-lukemat sivuavat myös Helmareiden historian suurinumeroisinta voittoa. Suomi voitti Bulgarian 8-0 vuoden 2014 elokuussa.

Helmarit kukisti Kypros-cupin avausottelussaan torstaina Kroatian 4–1. Turnauksen päätösottelussaan Suomi kohtaa keskiviikkona Romanian.