Helena Ahti-Hallbergilta intiimi paljastus: "Olen joutunut onnettomuuteen pelkkä takki päällä"

Helena Ahti-Hallberg kertoo, kuinka joutui auto-onnettomuuteen pelkkä takki yllään sekä sukellusreissusta, joka jouduttiin keskeyttämään lentokoneen pudottua mereen 0:48
Helena Ahti-Hallberg kertoo, kuinka joutui auto-onnettomuuteen pelkkä takki yllään sekä sukellusreissusta, joka jouduttiin keskeyttämään lentokoneen pudottua mereen

Helena Ahti-Hallberg muistelee Kuutamolla-ohjelmassa erikoista onnettomuuttaan.

Kuutamolla-elokuvassa vieraillut kilpatanssija Helena Ahti-Hallberg muisteli tapausta, jolloin joutui onnettomuuteen täysin yllättävässä tilanteessa. 

– Olen joutunut onnettomuuteen pelkkä takki päällä, Ahti-Hallberg kertoi. 

Kyseessä oli Ahti-Hallbergin mukaan vuosien takainen aamu, kun hänen lapsensa oli vielä ala-asteella ja myöhästymäisillään koulusta. Lopulta poika tuli herättämään äitinsä kertoen, ettei enää ehtisi kävelemään kouluun ja että hänet olisi lähdettävä viemään. 

– Niin takki päälle, saappaat jalkaan ja auton rattiin. Se toimi ihan hienosti, kunnes tämä rekka peruutti mun päälle ja jouduttiin kutsumaan poliisit.

Yllä olevalla videolla Helena Ahti-Hallberg kertoo erikoisesta auto-onnettomuudestaan sekä sukellusreissustaan, joka jouduttiin keskeyttämään matkustajalentokoneen pudottua mereen. 

Kuutamolla mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 21.



Lue myös:

    Uusimmat