Helena Ahti-Hallberg ylistää Ukrainan rajalle lähdössä olevaa miestään: "En voisi olla ylpeämpi hänestä"

Jone Nikula ja Hanna Karttunen aloittavat avustusmatkansa Puolan rajalle – MTV seuraamassa lähtöä Länsisatamassa 8:34
Jone Nikula ja Hanna Karttunen aloittivat avustusmatkansa Puolaan.

Helena-Ahti Hallbergin lähipiiri on lähdössä viemään avustustarvikkeita Ukrainan rajalle.

MTV Uutiset seuraa Ukrainan tapahtumia hetki hetkeltä.

Löydät tuoreimmat uutiset uutispalvelustamme sekä MTV Katsomosta joka päivä. 

Ukrainan sodan uhreja voi auttaa monin tavoin. Tästä artikkelista löydät ajantasaista tietoa auttamisesta

Ukrainan tilanne aiheuttaa monenlaisia tunteita. Tästä artikkelista löydät tietoja siihen, miten hakea apua itselle tai läheisellesi. 


Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari Helena Ahti-Hallberg julkaisi perjantaina Instagram-tililleen yhteiskuvan aviomiehensä Eric Hallbergin kanssa.

Kuvassa Ahti-Hallberg katsoo rakastuneen näköisenä hymyilevää miestään.

Kuvan jakotekstiin Ahti-Hallberg on kirjoittanut, että on saanut olla jo 30 vuotta naimisissa oman supersankarinsa kanssa.

– Hiljainen toimija, mun tukipilari, joka ei koskaan halua nostaa itseään esille. Enkä just nyt voisi olla ylpeämpi hänestä, Ahti-Hallberg kirjoittaa.

Jo julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ahti-Hallbergin mukaan tila-autot ovat lähdössä kohti Ukrainan rajaa, mukanaan hänen miehensä, heidän poikansa Anton Hallberg sekä radiojuontaja Jone Nikula ja hänen vaimonsa, tanssija Hanna Karttunen

Ylistää myös Hanna Karttusta voimanaiseksi

Ahti-Hallberg kirjoittaa, että Hanna Karttunen on ollut retken taustalla häärinyt "uskomaton voimanainen". Karttunen on Ahti-Hallbergin mukaan kerännyt lahjoituksia, ostanut lääkkeitä ja koko ajan ollut yhteydessä ukrainalaisiin avun tarvitsijoihin sekä Suomen viranomaisiin.

– Meissä harvoissa elää yhtä inhimillinen tarve auttaa, ja aika harva ihminen on valmis uhraamaan omaa aikaansa ja voimavarojaan kuten Hanna! Haluan myös kiittää Jonea, Ekaa ja Antonia osallistumisestanne, panoksenne on korvaamaton, Ahti-Hallberg kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat