Härskisti suomeksi kiroillut Sebastian Vettel virnuilee kysymykselle – paljastaa nyt, mistä törkeydet ovat hänelle tarttuneet

F1-kuski Sebastian Vettel tiedetään lahjakkaaksi kielimieheksi, mutta hänen perjantainen purkautumisensa suomenkielisin kirosanoin meni jo aivan uudelle tasolle. Ferrari-kuski kertoo nyt, mistä rumat sanat ovat hänelle tarttuneet.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden päättävä Abu Dhabin GP suorana 29.11.-1.12.
Su: Abu Dhabin GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Vettel runttasi autonsa seinään perjantain harjoituksissa Abu Dhabissa. Pian Twitterissä alkoi kiertää Vettelin autosta kuvattu video, jossa saksalaiskuski nousee ylös ja kiroaa kuin härmäläinen työmies.

– Ei s***tana p**se v***u perjantai, Vettel puhisi tiimiradiossa.

Tapaus herätti kansainvälisestikin hilpeitä reaktioita, kun suomalaiset F1-fanit käänsivät viestin sisällön englanniksi.

Vettel tiedetään suureksi Suomen ystäväksi eikä hän ole oppinut tuhmuuksia pelkästään entisen tallikaverinsa Kimi Räikkösen kautta. Red Bullin aikoina hänen kuntovalmentajanaan toimi Tommi Pärmäkoski ja sittemmin tehtävää on Ferrarilla hoitanut Antti Kontsas. Lisäksi Vettel lomailee usein Suomessa.

– Se tuli tietysti aika spontaanististi. Olin aika vihainen itselleni siitä pyörähdyksestä, Vettel hymyili C Moren haastattelussa.

Hän paljastaa, että kirosanat ovat tarttuneet suomalaisilta ystäviltä.

– Yleensä, kun pelaamme tennistä tai sulkapalloa, niin pelaan tietysti suomalaisten valmentajien kanssa.

– He kiroilevat suomeksi, ja minä tavallaan omaksun sitä. Vaihdamme joskus muille kielille – saksaan, suomeen, englantiin. Siitä se varmaankin tulee, Vettel totesi.

Lue myös:

    Uusimmat