Hävytöntä tekstiä suomeksi laukonut Sebastian Vettel halusi jättää F1-kisan väliin – taustalla upea uutinen

Ferrarin saksalaiskuski Sebastian Vettel rykäisi erikoisemman tempun perjantaina Abu Dhabissa, kun hän tykitti suomeksi hyvin hävyttömän kiroilusarjan. Vettel myöntää, että hän olisi halunnut jättää kisaviikonlopun väliin, tuoreen perheuutisen myötä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden päättävä Abu Dhabin GP suorana 29.11.-1.12.
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Abu Dhabin GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Vettelin perheeseen syntyi kolmas lapsi tällä viikolla. Tämän takia saksalaiskuski saapui kisanäyttämölle normaalia myöhemmin.

Perjantaina Vettel oli normaalisti mukana Abu Dhabin GP:n ensimmäisissä ja toisissa vapaissa harjoituksissa.

– Haluan, että kausi päättyy hyvin, mutta samalla selvää on se, että haluaisin olla kotona vaimoni tukena. Olen hieman riekaleina, Vettel myönsi saksalaiselle RTL:lle.

Vettelin mukaan itse synnytys sujui hyvin.

– Olen erittäin, erittäin iloinen. Luojan kiitos tänä päivänä voimme olla helposti yhteydessä kauempaakin. Silti, olo on hyvin hajanainen.

Vettel ajautui seinään perjantain ensimmäisten harjoitusten loppuvaiheilla. Saksalaiskuski laukoi tämän jälkeen napakan kirosanarivistön ilmoille. Ei saksaksi, ei englanniksi vaan suomeksi.

– Ei s*****a, p***e v***u perjantai, Vettel tykitti.

Vettel on tehnyt vuosien ajan yhteistyötä suomalaisten kuntovalmentajien kanssa (aiemmin Tommi Pärmäkoski, nykyään Antti Kontsas).

Lue myös:

    Uusimmat