Hanna Sumari juhlisti 25-vuotishääpäiväänsä puolisonsa kanssa – paljastaa nyt onnenreseptin pitkälle suhteelle

Miten korona-aika näkyy ihmisten kodeissa, Hanna Sumari? 8:40
Hanna Sumari etsii Suomen kauneinta kotia!

Juontaja ja toimittaja Hanna Sumari tähdittää jälleen Suomen kaunein koti -ohjelmaa.

Silmää hivelevän kaunis lifestyleohjelma Suomen kaunein koti saa jatkoa uusin, 7. kauden jaksoin tiistaina 31. elokuuta MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Ohjelmassa tuomarit toimittaja Hanna Sumari, arkkitehti Sini Rainio ja sisustusarkkitehti Tero Pennanen kiertävät jälleen ympäri Suomen etsimässä vuoden kauneinta kotia. Sumari kertoo tulevasta kaudesta Uutisaamussa.

– Todella upeita koteja hienoja koteja laidasta laitaan. Mielestäni paras kausi. Mukana on kaikkea mitä kuvitella saattaa, Sumari summaa.

Toimittaja on ollut naimisissa puolisonsa, kuvaaja Jari Mutikaisen kanssa jo 25 vuotta. Pari vietti hopeahääpäivää kesällä. Sumari ei halua paljastaa juhlapäivän puuhista tarkemmin.

– Oi se on salaisuus! Mutta ihanasti meni!

Sumari jakaa Uutisaamun katsojille vinkin, miten voi saavuttaa yhtä pitkän ja onnellisen parisuhteen, joka hänellä ja hänen puolisollaan on.

– Pitää löytää paras puoliso, Sumari summaa.

Sumarista tuli myös hiljattain isoäiti jo toistamiseen.

– Ne on ihania ne pienet. Jos on vähänkään huono päivä, niin ei tarvitse, kun selata puhelimesta kuvia, niin tulee hyvä mieli.

Viime keväällä Sumari joutui onnettomuuteen liukastuttuaan pahasti aamukävelyllä. Miten hän on voinut leikkauksen jälkeen ja miten toipuminen on onnistunut? Katso koko haastattelu videolta!

Suomen kaunein koti alkaa ti 31.8. klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Uutisaamu arkisin mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat