Mainos

Hankkisitko auton sittenkin rahoituksella? 5 syytä, miksi se kannattaa

Auton voi hankkia myös osamaksupohjaisella rahoituksella ja siihen liittyy monia ylivertaisia etuja.

Omien säästöjen tai pankkilainan sitominen autoon ei ole ainut mahdollinen vaihtoehto autoilulle. Moderni tapa hankkia auto on osamaksupohjainen rahoitus, jolloin käyttöönsä saa myös erilaisia palveluja.

– Autoilu muuttuu pikkuhiljaa siihen, että auton ostamisen sijaan maksetaankin palveluista, sanoo Santander Consumer Financen ajoneuvorahoituksen markkinointi- ja kehitysjohtaja Eemil Rantalainen.

Santander tarjoaa asiakkailleen osamaksuun perustuvaa All in One -rahoituspalvelua. Kyseessä ei ole leasing-sopimus, jossa auto vuokrataan toiselta taholta. Autosta ja halutuista palveluista maksetaan osamaksulla, ja sopimuskauden päätyttyä asiakas voi joko pitää auton, vaihtaa, myydä tai palauttaa Santanderille. 

– Leasing on puhtaasti auton vuokrausta ja auto palautetaan määräaikaisen sopimuksen jälkeen vuokraajalle. All in One -palvelussa asiakkaalle annetaan jo sopimushetkellä taattu hyvityshinta, jolla Santander lunastaa auton sopimuksen päätteeksi, Rantalainen selventää.

Santanderin All in One -palveluun pääset tutustumaan Auto 18 -tapahtumassa. Tule laskemaan Santanderin messuosastolle, kuinka paljon toiveidesi auto tulisi maksamaan tällä palvelulla.

Käytännössä homma toimii niin, että asiakas tekee All in One -sopimuksen suoraan autoliikkeessä tai hakee luottopäätöksen ennakkoon verkosta sopivan auton löydyttyä. Kuukausittainen hinta määräytyy sen perusteella, millainen auto on kyseessä, millaiset vakuutukset ja palvelutason valitsee, kuinka paljon ajokilometrejä kertyy ja maksaako autosta käsirahaa.

Peruspakettiin kuuluvat vakuutukset ja auton taattu arvo sopimuskauden päätyttyä. Korkeimpaan palvelutasoon taas kuuluvat lisäksi esimerkiksi renkaiden kausivaihdot, rengashotelli ja sijaisauto huollon ajaksi.

– Suosittelisin palvelua kaikille, jotka eivät halua sitoutua autoon pitkäksi ajaksi ja jotka eivät ole valmiita käyttämään pääomaa auton hankintaan. Rahalle on varmasti muutakin käyttöä.

5 syytä valita autorahoituspalvelu

Helppous

Rahoituspäätöksen saa helposti ja nopeasti. Myös hintaan kuuluvat palvelut saa näppärästi samalla sopimuksella, jolloin vakuutuksista, huolloista ja renkaanvaihdoista ei tarvitse solmia erikseen sopimuksia.

Luotettavuus

Osamaksu rahoitusmuotona on läpinäkyvä. Asiakas tietää tarkalleen, mistä maksaa ja voi luottaa siihen, että auto lunastetaan sovitulla summalla sopimuskauden päätteeksi. Lunastuksen jälkeen asiakkaalle ei jää enää mitään maksettavaa.

Riskittömyys

Automarkkinoiden ja -brändien mahdolliset maineongelmat voivat vaikuttaa rajustikin vaihtoautojen hintoihin. Kun auton hankkii rahoituksella, ei tarvitse varautua ikäviin yllätyksiin, kun hyvityshinta on etukäteen tiedossa.

Parempi auto

Rahoituksen avulla saa käytettäväkseen uudemman ja arvokkaamman auton – sellaisen, johon omat säästöt eivät välttämättä riittäisi. Parempi auto ei tarkoita huomattavasti suurempaa kuukausihintaa. Takaisinostohinta on suhteessa auton arvoon.

Joustavuus

Sopimuksen joustavuus mahdollistaa sen, ettei asiakkaan tarvitse maksaa turhasta. Hän valitsee haluamansa auton ja tarvitsemansa palvelut.

Sopimuskauden päätyttyäkin on varaa mistä valita. Auton voi pitää ja laatia maksusuunnitelman auton maksamisesta kokonaan. Auton voi myös luovuttaa takaisin Santanderille tai myydä itse. Jos asiakas saa myytyä auton hyvityshintaa korkeammalla summalla, hän voi kuitata loppuvelan Santanderille ja jää voitolle erotuksen verran.

Auto 18 – Autoilun megatapahtuma

  • 9.–11.11.2018 Helsingin Messukeskuksessa
  • Avoinna pe klo 10–20, la–su klo 10–18
  • Mukana ovat kaikki alan tärkeimmät toimijat automerkeistä tarvikkeisiin, rahoitusyhtiöihin ja vakuutuksiin.
  • Asiapitoista ohjelmaa täydentää koko perheelle suunnattu viihdetarjonta.
  • Koeajettavana on kattava valikoima eri automerkkien uusimpia malleja. Rekisteröidy ennakkoon koeajajaksi.
  • Katso Auto 18 -tapahtuman koko ohjelma.
  • Osta liput edullisemmin ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat