Mainos

Hakeutui sairaalaan munuaiskivien vuoksi – nainen koki elämänsä suurimman yllätyksen

Munuaiskiviksi luullut oireet paljastuivat pieneksi pojaksi. Vanhemmat saivat vain muutaman päivän aikaa valmistautua tulevaan vanhemmuuteen. 

Vain hetki sen jälkeen kun Stephanie Jaegers oli kirjautunut sairaalaan vatsakipujen vuoksi, hän sai kuulla olevansa 38. viikolla raskaana ja valmis synnyttämään. Viime keskiviikkoyönä yllättyneelle pariskunnalle syntyi 3,3-kiloinen poikavauva.

Lapsen isä Michael kertoi Facebook-päivityksessään molempien vanhempien olevan tapahtumasta shokissa, ja he yrittävät nyt tiivistää yhdeksän kuukauden odotuksen kahteen päivään.

Raskaus jäi muiden oireiden varjoon

Mutta miten ihmeessä nainen on voinut olla raskaana tietämättään? Michael kertoo, että hänen puolisolleen oli diagnosoitu ennenaikaiset vaihdevuodet, joiden vuoksi hänen hormonitoimintansa oli sekaisin. Tämä aiheutti raskauden kaltaisia oireita.

– Oudointa oli, että hänen kuukautisensa jatkuivat, mikä on lääkäreiden mukaan harvinaista, mutta mahdollista. Lopuksi, Steph mursi nilkkansa pari viikkoa sitten, mikä rajoitti hänen liikkeitään, Michael kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lapsi oli ollut lääkäreiden mukaan koko ajan samassa asennossa, ja tästä syystä raskaus ei ollut näkynyt ulospäin. Tuore isä toteaa, että näiden kaikkien asioiden yhteisvaikutuksena he eivät voineet edes kuvitella, että kyseessä olisi voinut olla raskaus.

Neljäs lapsi syntyi lyhyellä varoitusajalla

Raskaus selvisi vasta, kun Stephanie hakeutui sairaalaan munuaiskipujen vuoksi.

– En voi edes selittää, millaisia tunteita olemme kokeneet viimeisen 12 tunnin aikana, tuore isä kertoo.

Michael toteaa, että useimmilla vanhemmilla on yhdeksän kuukautta aikaa sopeutua lapsen tuloon, mutta heidän tuli sopeutua tietoon erittäin lyhyellä varoitusajalla. Kaikki päättyi onneksi hyvin.

Pariskunnalla oli entuudestaan jo kolme lasta, joten synnytys ja lapsen hoitaminen ei tullut heille uutena asiana. Onneksi pariskunta oli säästänyt myös lastensa vanhoja vauvanvaatteita, sillä nyt niistä oli jälleen hyötyä.

Äidiksi ei aina tulla perinteisin tavoin.

1:03

Lähde: Huffingtonpost  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.