Häitään suunnitteleva Heidi Sohlberg ottaa rennosti: "Yritän nauttia täysillä"

4:10
Heidi Sohlberg paljasti MTV Uutisten haastattelussa muuttaneensa yhteen kihlattunsa kanssa.

Heidi Sohlberg suunnittelee parhaillaan häitään. 

Ex-missi Heidi Sohlberg saapui Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan liveyleisöön sunnuntaina 2. lokakuuta yhdessä Jarkka-puolisonsa sekä tyttäriensä Josefinan ja Sofian kanssa. Sohlberg suunnittelee parhaillaan kumppaninsa kanssa häitä. 

– Kova tohina on päällä. Tämä on jotenkin ihanaa aikaa. Yritän nauttia täysillä tästä. On eri asia suunnitella häitä 41-vuotiaana, kuin 24-vuotiaana, Sohlberg kuvailee. 

Hän kertoo suhtautuvansa suunnittelussa asioihin rennommin kuin aikoinaan.

– Varmasti tulee tilanteita, ettei kaikki mene kuin olisi ajatellut. Sitten ei mene. Kukaan ei tiedä, miten ne kuuluisi mennä. Kunhan saa hyvät juhlat lähipiirilleja ystäville. Ennen kaikkea minun ja Jarkan juhla. Luotan, että kaikki menee hienosti, Sohlberg miettii. 

Sohlberg kertoi viime vuoden heinäkuussa, että hän on löytänyt uuden rakkauden. Pariskunnan suhde eteni salamavauhtia ja saman vuoden syyskuussa he kihlautuivat sekä muuttivat saman katon alle.

– Sitä moni ihmettelee, että miten voi näin nopealla tahdilla edetä. Kun kokee, että on tavannut oikean ihmisen, niin mitä sitä odottamaan. Tilanteet ja asiat etenevät nopealla vauhdilla, Sohlberg totesi.

Heidi Sohlberg sai pakit pinnalliselta treffikumppanilta – tämä bikinikuva oli liikaa:

2:14

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja