Google Duo -videopuhelut tukevat nyt 8 osallistujaa

Google Duo -videopuhelusovellus on uuden päivityksen myötä saamassa tuen jopa kahdeksan henkilön videopuheluille. Google esitteli uudistuksia blogissaan.

Google Duo tukee jatkossa jopa kahdeksan henkilön videopuheluita. Tähän mennessä Duolla on voinut puhua neljän henkilön kesken, mutta nyt keskustelijoiden määrä kaksinkertaistuu. Samalla sovellukseen lisätään mahdollisuus muokata videoviestejä esimerkiksi piirtämällä tai emojeita käyttämällä.

Päivityksen myötä Google Duoon lisätään valituilla markkinoilla myös tiedonsiirron säästötila, joka auttaa säästämään mobiilidataa. Ominaisuus on tarkoitettu lähinnä kehittyvien maiden markkinoille ja on nyt julkaistu Indonesiassa, Intiassa ja Brasiliassa.

Google Duo -sovellus on asennettuna yli miljardiin Android-älypuhelimeen. Valtavat luvut eivät kuitenkaan välttämättä kerro koko totuutta, sillä Duo on yksi niistä sovelluksista, jotka useimmat Android-puhelimet sisältävät jo esiasennettuina.

Kahdeksan henkilön videopuhelut tarjoava Google Duon päivitys on tulossa sekä Androidille että iOS:lle lähivuorokausina.

Lue myös:

    Uusimmat