Gemma, 35, poistatti huulitäytteet oireilun takia – kuukausia myöhemmin kivuliaat oireet palasivat: "Olen ollut tuskissani näiden ongelmien takia kaksi vuotta"

Voiko nainen olla liian laitettu tai kaunis? Miehet vastaavat 0:40
Voiko nainen olla liian laitettu tai kaunis? Katso videolta miesten vastaukset.

Gemma sai pari vuotta sitten ottamistaan huulitäytteistä oireita, jotka palasivat uudelleen ja uudelleen. Naisen oireilusta kertovat Metro -ja Mirror -sivustot.

35-vuotias brittiläinen Gemma Palmer oli käynyt ottamassa huulitäytteitä elokuusta 2017 lähtien eikä niiden kanssa ollut tullut ongelmia. Lokakuussa 2018 hän kävi jälleen tuossa operaatiossa ja sai yllättäen alkaneista oireista jatkuvan riesan.

Tuonkertainen hoito paikallisessa kauneussalongissa oli maksanut 180 puntaa. Huuliin laitettiin täytettä millilitran verran, mikä oli tuplasti enemmän kuin tavanomaisesti hänelle laitettu määrä.

Huuliin laitettu aine alkoi seuraavan viikon kuluessa kerääntyä ylähuulen oikealle puolelle. Lisäksi suu turposi ja tuntui kipeältä. Kipu oli niin kovaa, että Gemma pystyi syömään vain keittoa. Hän tajusi, että jotain oli pahasti vialla, ja kävi poistattamassa täytteet.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Huulet turposivat ja kipeytyivät täysin yllättäen

Kahdeksan kuukauden kuluttua iskivät yllättäen uudet komplikaatiot. Gemma tunsi, että huulet alkoivat jälleen tuntua lämpimiltä ja kipeiltä. Niiden koko tuplaantui ja niistä vuoti jotain useaan otteeseen.

– Olin kotona siivoamassa, kun huulissani alkoi tuntua poltteen tunnetta ja tykytystä.

– Tiesin, että oireet alkaisivat jälleen, mutta toivoin, että kaikki olisi kunnossa aamuun mennessä. Miten väärässä olinkaan!

Herätessään Gemma huomasi, että hänen huulensa olivat turvonneet niin paljon, että hän pystyi hädin tuskin puhumaan. 

– Turpoaminen jatkui parin seuraavan päivän ajan. Lopulta huuliin ilmestyi jotain, mikä oli sekä ällöttävää että todella kivuliasta.

Oireilu palasi aina uudelleen

Gemma kertoo käyneensä lääkärissä. Vaikka hän oli kertonut aiemmista ongelmista, joita huulten kanssa oli ilmennyt, hänen sanottiin kärsivän vain kurkkukivusta. Metro- tai Mirror -sivustot eivät ole haastatelleet juttua varten Gemman tavannutta lääkäriä.

Gemma lähetettiin kotiin lääkkeiden kera. Huuli alkoi parantua hitaasti seuraavien viikkojen aikana, mutta sama vaiva palasi takaisin aina muutaman kuukauden välein. Tähän mennessä Gemma on kärsinyt samanlaisista oireista viiteen otteeseen, viimeksi tämän vuoden maaliskuussa. 

– Kipu tuntuu kovemmalta joka kerta ja tämän kertainen kierros on ollut kaikkein pahin.

Gemma kertoo, että turpoamisen takia hänen suuhunsa ilmestyi rakkuloita ja että koko suu olisi täyttynyt verestä. Hän ei pystynyt syömään ja häneen sattui koko ajan.

Valoa tunnelin päässä?

Gemma kertoo Mirror-lehdelle, että monien turhien lääkärikäyntien jälkeen hän löysi kosmeettiseen kirurgiaan erikoistuneen lääkärin, joka sanoi, että Gemman ylähuuleen oli jäänyt täyteainetta, vaikka kauneusoperaatiosta oli jo kaksi vuotta. Gemma aikoo pian käydä hänen vastaanotollaan poistattamassa loputkin aineet. 

– Sen jälkeen olen antibioottikuurilla viikon ajan ja toivon, että tämä on viimeinen kerta, kun oireet tulevat.

"Haluan, että muut tytöt tietävät"

Nyt Gemma haluaa varoittaa muita, jotka harkitsevat huulitäytteiden ottoa. Hän laskeskelee olleensa yhteensä kuusi viikkoa poissa töistä huulitäyteongelmien takia. Lisäksi huulet ovat saaneet hänet häpeämään ulkonäköään eikä hän ole mielellään lähtenyt ihmisten ilmoille.

– Olen ollut tuskissani näiden ongelmien takia kaksi vuotta ja haluan, että muut tytöt tietävät huulitäytteiden vaaroista ennen kuin menevät ottamaan pistoksen. Kadun todella, että menin ikinä ottamaan täytettä huuliini.

Lue myös:

    Uusimmat