Alkavatko kaksihaaraiset villiintyä karanteenissa? Stefanie jakoi ongelmaan niksinsä – tukkavinkkiä on katsottu jo 1,7 miljoonaa kertaa

8:55
Videolla keskustellaan siitä, miten elintavat näkyvät hiusten kunnossa.

Kaksihaaraisten kurittamiseen tarkoitettu hiuskikka on kerännyt suurta suosiota TikTokissa.

Lontoossa asuva kauneus- ja fitness-vaikuttaja Stefanie Williams väittää tietävänsä kikan, jolla korontakaranteenissa villiintyneen tukan saa parempaan kuntoon. Stefanien kikalla kuontalon kaksihaaraisista pääsee eroon kotoa käsin, kertoo New York Post.

Stefanie jakoi kikkavideonsa TikTokissa, ja sitä on katsottu jo 1,7 miljoonaa kertaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nainen kertoo oppineensa niksin äidiltään.

Näin kikka toimii: Suorista ja/tai harjaa tukka. Erota hiusten ala- ja pääliosa, ja jaa ensin alaosan hiukset pienempiin osioihin. Ota kutreista yksi osio kerrallaan, pyörita se tiukasti itsensä ympäri, jolloin kaksihaaraiset tunkevat hiuspötköstä esiin. Nappaa terävät sakset ja nipsaise harottavat hiukset pois, mutta varovasti.

Stefanie suosittelee suorittamaan operaation kolmen viikon välein.

"Leikkasin vahingossa 15 senttiä"

Terveen näköiset hiukset lupaava tukkaniksi sai runsaasti kommentteja niin puolesta kuin vastaankin.

– Kokeilin tätä, ja ollakseni rehellinen, olen positiivisesti yllättynyt. Hiukseni tuntuvat ja näyttävät sileämmiltä, eräs kommentoija ylisti.

– Tein noin, ja nyt minulla on paljon hajanaisia hiuksia, jotka liehuvat ympäriinsä. En suosittelisi sitä, mutta luultavasti tein sen väärin, muotoli eräs kikkaa vastustava.

– Viimeksi, kun kokeilin tätä parhaalle ystävälleni, leikkasin vahingossa 15 senttiä hänen tukastaan pois, varoitti toinen.

Aiemmin olemme uutisoineet, kuinka omaehtoinen eristäytyminen ja karanteenit ovat saaneet aikaan sen, että ihmiset ympäri maailmaa ovat tarttuneet saksiin tai hiusväriin ja muuttaneet hiustyyliään dramaattisesti. Lue, mistä ilmiö johtuu.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja