Mainos

Fitness-tähti jakoi puhuttelevat kuvat: Näin käy vartalolle, kun kova treenaaminen loppuu

Fitness-tähti muistuttaa, ettei vaa'an kannata antaa määräillä elämää!

Tesia Kline, 25 on oikea Instagram-suosikki. Klinen tilillä on huikeat 60 000 seuraajaa, jotka tarkkailevat silmä kovana Klinen vaikuttavaa painonpudotusta ja vartalon huomattavia muutoksia Klinen treenatessa fitness-kilpailuihin.

Mutta hiljattain Kline jakoi virkistävän otoksen todistaakseen, että hänkin pitää taukoja jatkuvasta treenaamisesta, eikä ole huippukunnossa päivästä tai edes kuukaudesta toiseen. Kuvapari osoittaa, mitä tapahtuu kolmessa kuukaudessa rankan treenaamisen loputtua.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kline kertoo kuvaparin ohessa, ettei toki aina ole tyytyväinen nykytilanteeseen.

– En aio valehdella: Joskus, kun katson, missä kunnossa olin lavalla, ajattelen, että mitä hittoa tapahtui? En voi antaa sen kuitenkaan lannistaa. Pitää mennä eteenpäin ja muistuttaa itseään siitä, että olen mahtava ja kykeneväinen mihin tahansa ikinä paneudunkin. Ja niin olet sinäkin! Älä anna vaa'an määrätä elämääsi. Olet paljon enemmän kuin luku, hän kirjoittaa.

Kline ottaa myös toisella kuvalla kantaa siihen, kenellä on oikeus käyttää vyötärön paljastavaa toppia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Yhteiskunta: "Vain tytöt, joilla on vatsalaihakset tai todella litteä vatsa voivat käyttää lyhyitä toppeja." Minä: "Hiiiiittto. Älä usko minua, katso!"

23 kiloa putosi

Kline on aikoinaan tehnyt aikamoisen urakan pudottaakseen painoaan fitness-kuntoon. Nainen kertoo, että alunperin painoa alkoi kertymään teini-iässä epäterveellisten ruokatottumusten ja juhlimisen vuoksi.

Sen jälkeen, kun Kline aloitti painonpudotusurakkansa, hän on pudottanut painoaan 23 kilon verran. Laihdutus sai alkunsa, kun häntä haukuttiin lihavaksi ja rumaksi. Kline oli silloin tanssimassa yökerhon lavalla ystäviensä kanssa.

– Emme olleet olleet siinä kuin 30 sekunnin ajan, kun DJ tarttui mikrofoniinsa ja sanoi: "Jos olet lihava tai ruma, emme halua sinua lavallemme", Kline muistelee.

Tämän jälkeen järjestyksenvalvoja talutti Klinen pois lavalta yleisön taputtaessa.

Sisuuntunut Kline hankki itselleen salijäsenyyden ja teki rankkoja muutoksia elämäänsä.

– Tiesin, mitä halusin, enkä ole lopettanut sen jälkeen.

Vaikka Kline on tullut pitkän matkan, hän julkaisee säännöllisesti inspiroivia kuvia Instagramissa kaikenkokoisille naiselle. Ennen kaikkea hän kehottaa tähtäämään terveelliseen elämään – oli koko, mikä hyvänsä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.