Mainos

Fitness-bloggari julkaisi ajatuksia herättävän kuvan: "Mitä sitten, jos sinulla on vähän rasvaa vatsassasi?"

Fitness-bloggari paljastaa olevansa paljon onnellisempi nyt, kun hänen vatsassaan on hieman ylimääräistä. 

Vaikka treenaisit itsesi näännyksiin päivästä toiseen, vatsamakkarasi on ja pysyy. Kuulostaako tutulta? Et ole ainoa, sillä tämä ongelma on tuttu ainakin fitness-bloggari Fenella Scarlett McCallille, joka julkaisi ajatuksia herättävän tekstin asian tiimoilta.

Instagramissa jakamassaan kuvassa nainen paljastaa olevansa paljon onnellisempi vatsamakkaroiden kanssa kuin ilman. Ehkä sinunkin pitäisi. 

Kokonaisvaltaisesti terveempi kuin ennen

McCall kertoo saaneensa inspiraation kuvaan kommentista, jossa häntä haukuttiin läskiksi. Ulkonäköön liittyvä vähättely on naisen mukaan asia, jota hän ei lainkaan ymmärrä.

Milloin lakkasimme keskittymästä terveyteen ja ryhdyimme tuijottamaan painoa, nainen kyselee ja paljastaa tunteneensa paineita ulkonäöstään pikkutytöstä lähtien.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Katsoin malleja ja näyttelijöitä aivan kuin he olisivat normeja. Ajattelin, että ollakseni viehättävä ja menestyäkseni elämässä minun täytyy olla pieni. Mutta mitä se maksoi? Mielenterveyteni.

– Juuri nyt minulla voi olla hieman ylimääräistä vatsassani, mutta olen onnellisempi ja terveempi kuin koskaan, niin fyysisesti kuin henkisestikin, nainen toteaa.

Aitous rasvattomuutta tärkeämpää

Nainen kertoo, ettei hänen elämänsä pyöri enää sen ympärillä, miltä hän näyttää tai miltä hänen kuuluisi näyttää. Nyt hän keskittyy tekemään valintoja, jotka ovat hänelle oikeita niin henkisesti, fyysisesti kuin emotionaalisestikin. Elämä on paljon enemmän kuin se kuinka paljon painat tai kuinka paljon rasvaa kehossasi on.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tiedätkö mikä on viehättävää? Aidot, jalat maassa kulkevat ihmiset. Ihmiset, joilla on sydän jota he käyttävät rakastaakseen ja osoittaakseen myötätuntoa. Ihmiset, jotka eivät pyytele anteeksi kauniita epätäydellisyyksiään. Ihmiset, jotka ovat aitoja, haavoittuvia ja rehellisiä, McCall toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen haluaakin nyt huolehtia vähemmän turhista yksityiskohdista ja katsoa maailmaa laajemmasta perspektiivistä.

– Mitä sitten, jos sinulla on vähän rasvaa vatsassasi? nainen toteaa. 

Lähde: Metro

Ovatko videon tilanteet tuttuja myös sinulle? 

0:36

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.