Facebook julkaisi uuden Watch Party -toiminnon: katsele videoita etänä tuttavien kanssa

Tämän vuoden tammikuussa Facebook aloitti uuden Watch Party -toiminnon testaamisen pienemmällä käyttäjämäärällä. Nyt kuukausia myöhemmin Facebook tuo toiminnon kaikkien saatavilla maailmanlaajuisessa julkaisussa. Watch Party -toiminnon idea on yksinkertainen – se mahdollistaa videoiden katselun sovelluksessa etänä ystävien kanssa. Facebook kertoo asiasta tiedotteessaan.

Watch Party -toiminnon avulla käyttäjä voi katsella videoita ystävien kanssa etänä toisistaan. Käyttäjä voi toistaa videoita tai suoria lähetyksiä Facebookista. Luonnollisesti videon katseluun sisältyy kommenttikenttä, jossa videoiden katsojat voivat kommentoida videoita tai keskustella muuten vaan.

Kommenttiosio sijoittuu tietokoneilla käytettäessä kuvaruudun oikeaan laitaan ja puhelimilla videon alle tai videon päälle Facebook Live -lähetyksien tapaan.

Facebookin testauksen jälkeen on lisännyt kaksi merkittävää ominaisuutta Watch Party -toimintoon. Nyt videoihin voi vaikuttaa useampi kuin yksi käyttäjä ja useammat henkilöt voivat päättää, mikä video seuraavaksi katsotaan. Toinen uusi ominaisuus on mahdollisuus ehdottaa Watch Partyn ylläpitäjälle sopivia videoita tai suoria lähetyksiä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja