F1:stä rajuja kuskiuutisia – lähde: Mick Schumacherille kävi kalpaten

Video: Mercedes-kuskeille kaksoisvoitto Brasilian GP:stä

F1-legendan Michael Schumacherin poika Mick Schumacher on menettämässä ajopaikkansa autourheilun kuninkuusluokasta. Motorsport.com:n mukaan Schumacherin nykytalli Haas aikoo palkata Nico Hülkenbergin uudeksi kuskikseen.

Motorsport.com:n mukaan Haas tiedottaa Hülkenbergin nimityksestä tällä viikolla.

35-vuotias Hülkenberg on tehnyt tuoreeltaan tuurauskeikkoja F1:ssä. Hän paikkasi alkukaudella Sebastian Vetteliä Aston Martinilla.

Hülkenberg ajoi edellisen täyspainoisen kauden Renaultilla vuonna 2019.

Hülkenbergin palkkaus tietää sitä, että Haasin nykykuljettaja Mick Schumacher ei saa F1-ajopaikkaa ensi kaudelle. Haasin toinen kuljettajatontti oli viimeinen avonainen pala F1:n kuskipalapelissä.

Schumacher, 23, on kerännyt tällä kaudella kasaan 12 MM-pistettä. Saksalainen on jäänyt Haasilla Kevin Magnussenin jalkoihin. Tanskalainen väläytteli viimeksi perjantaina Brasiliassa, kun hän oli nopein sprinttikisan aika-ajossa.

Raa’an tuloskunnon lisäksi Schumacherin ongelmiksi ovat muodostuneet useat kolarit, joilla hän on aiheuttanut ison kuluerän Haasille.

Schumacheria on viety tuoreeltaan Mercedeksen varakuljettajan paikalle. Mercedes etsii tällä hetkellä korvaajaa Nyck de Vriesille, joka hyppää Mercedeksen reservikuljettajan tehtävistä AlphaTaurin kisakuskin paikalle.

Lue myös:

    Uusimmat