Ex-mies vastaa Mel B:n hurjiin seksi- ja pahoinpitelysyytöksiin: "Hän hakee taloudellista hyötyä"

Mel B:n tuleva ax-aviomies Stephen Belafonte kiistää lakimiestensä välityksellä kaikki Spice Girls -tähden väitteet.

Mel B, eli Melanie Brown, hakee eroa miehestään Stephen Belafontesta. Oikeus määräsi Belafontelle lähestymiskiellon Brownin rajujen väitteiden vuoksi.

Brown väitti oikeuden pöytäkirjoissa muun muassa, että Belafonte pahoinpiteli häntä toistuvasti.

Mistä on kyse?

Spice Girls -yhtyeestä tuttu Mel B, eli Melanie Brown, hakee eroa miehestään Stephen Belafontesta. Oikeus on määrännyt Belafontelle lähestymiskiellon Brownin rajujen väitteiden vuoksi.

Brown väittää oikeuden pöytäkirjoissa, että Belafonte pahoinpiteli häntä toistuvasti: Belafonte löi, kuristi ja töni vaimoaan rajuin ottein. Brownin mukaan psyykkinen ja fyysinen pahoinpitely alkoi pian parin häiden jälkeen vuonna 2007.

Brown väittää myös, että Belafonte pakotti hänet osallistumaan ryhmäseksiin tuntemattomien naisten kanssa. Brownin mukaan Belafonte uhkasi julkaista salaa kuvaamiaan seksinauhoja, mikäli Brown ei suostuisi ryhmäseksiin.

Brown väittää myös, että Belafonte sai parin lastenhoitajan raskaaksi. Tämän jälkeen Belafonte maksoi hoitajalle 300 000 dollaria, että hän tekisi abortin.

Vuonna 2014 Brown otti yliannostuksen. Brown väittää, että Belafonte lukitsi hänet makuuhuoneeseen, mistä ei ollut mahdollista soittaa ambulanssia.

Lähde: DailyMail

Nyt Stephen Belafonte on julkaissut lakimiestensä välityksellä tiedotteen, jossa mies kiistää kaikki Mel B:n väitteet. Belafonte kuvailee tiedotteessa Brownin väitteitä törkeiksi ja perusteettomiksi.

– Herra Belafontelle tärkeintä on hänen tytärtensä ja tytärpuoliensa hyvinvointi ja terveys. On harmillista, että Melanie Brown on päättänyt toimia epäkunnioittavasti ja epäsopuisasti tässä erittäin yksityisessä asiassa. Herra Belafonte kiistää Brownin törkeät väitteet jyrkästi, juristien tiedotteessa sanotaan.

– Kun oikeus tekee päätöksensä, tulee olemaan selvää, että nämä väitteet olivat pelkkää Belafonten mustamaalaamista, tarkoituksena peitellä Brownin omaa kyseenalaista käytöstä parin avioliiton aikana. Tarkoitus on ollut epäreilusti hyötyä taloudellisesti ja hankkia etulyöntiasema, kun lasten huoltajuus tulee käsittelyyn.

Tiedotteessa todetaan myös, että Brown loukkaa väitteillään niitä, jotka "kärsivät oikeasti parisuhdeväkivallasta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä".

– Herra Belafonte on varma, että totuus tulee julki oikeudenkäynnin aikana. Sitä ennen hän toivoo pääsevänsä näkemään lapsensa pian. Hän pyytää itselleen ja lapsilleen yksityisyyttä tänä haastavana aikana.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja