Mainos

Etkö saanut lastenlapsia? Vastaa kyselyyn

Nykyään yhä useampi pari jää kokonaan lapsettomaksi, joko omasta tahdosta tai tahtomattaan. Se tarkoittaa, että myöskään heidän vanhemmistaan ei tule isovanhempia. Kerro tarinasi kyselyssämme.

Monta lasta sinulla on? Minkä ikäisiä he ovat, ja minkä ikäinen itse olet? Millaisia elämäntilanteenne ovat?

Tiedätkö varmasti, että et tule saamaan lastenlapsia? Mistä – onko lapsi itse kertonut sinulle niin, vaikka ikänsä puolesta hänestä voisi vielä tulla vanhempi? Vai onko ikä jo ajanut perheenperustamisen ohi?

Oletteko puhuneet yhdessä lapsesi lapsettomuudesta? Oletko kenties joskus vihjaillut toiveesta kuulla pienten jalkojen töminää tai päin vastoin linjannut, että tätä asiaa sinun ei kuulu kommentoida? Vai katsoitko pitkään sivusta tuloksettomina päättyneitä lapsettomuushoitoja? Oletko saanut tietää syyn tai perustelut lapsettomuuteen?

Ehditkö elätellä haaveita lapsenlapsista? Millaisia asioita ajattelit heidän tuovan elämääsi? Miltä tuntui kuulla tai ymmärtää, ettet tulisi niitä saamaan? Miten koet tilanteet, joissa muut ikäisesi kertovat lapsenlapsistaan tai viettävät aikaa heidän kanssaan?

Entä oletko ollut surullinen lapsesi puolesta? Miksi? Ajatteletko, että hän jää paljosta paitsi? Jos hän päätti itse haluavansa elää ilman lapsia, niin pelkäätkö, että hän katuu sitä myöhemmin?

Vastauksia voidaan julkaista nimettöminä tai nimimerkillä Hyvää Elämää -sivustolla. Yhteystietoja pyydetään vain mahdollista toimittajan yhteydenottoa varten.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.