Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan osallistuva Sami ei halua haaveilla liian pitkälle: "Elämä yllättää, katsotaan mitä tapahtuu"

Uusi Ensitreffit alttarilla -asiantuntija MTV:n haastattelussa – näin hän hyppää tehtävään haastavana korona-aikana 3:44
Uusi Ensitreffit alttarilla -asiantuntija MTV:n haastattelussa – näin hän hyppää tehtävään haastavana korona-aikana.

Supersuositun Ensitreffit alttarilla -ohjelman kahdeksannella tuotantokaudella tutustutaan kahdeksaan elinikäistä kumppania etsivään henkilöön eli neljään häitään viettävään pariskuntaan. 

Ensitreffit alttarilla -sarjan kahdeksas kausi alkaa MTV3-kanavalla tiistaina 31.8. Asiantuntijoina nähdään erityistason seksuaaliterapeutti, pariterapeutti Elina Tanskanen, pastori Kari Kanala ja uutena asiantuntijana ohjelmassa aloittava ratkaisukeskeinen terapeutti Hanna Myllymaa.

Tällä kaudella mukana nähdään neljä paria eli ohjelman alussa kahdeksan sinkkua. Tiistaina 31.8. nähtävässä jaksossa paljastuu, ketkä näistä sinkuista muodostavat parin. 

Yksi kauden sinkuista on 30-vuotias Sami. Tätä helsinkiläismiestä ei heti arvaisi veroasiantuntijaksi, ja Sami tykkääkin yllättää ihmisiä ja kumota ennakko-odotuksia. Ulospäinsuuntautunut, huumorintajuinen ja yllytyshullu ovat sanoja, joita tämä lauluja kirjoittava ja urheilua harrastava mies käyttää itsestään. Mukaan voisi lisätä vielä rauhallisen ja herkän.

Onnelliseksi Samin tekevät yksinkertaiset asiat: ystävien seura, keskustelut ja hyvä ruoka ja juoma. Hän haaveilee tällä hetkellä rakkaudentäyteisestä kesästä ja onnistuneesta parisuhteesta. Pidemmällä tähtäimellä toiveissa siintävät myös lapset, mutta Sami ei halua haaveilla liian pitkälle. 

– Elämä yllättää, katsotaan mitä tapahtuu, hän toteaa.

Lue myös: 

Ensitreffit alttarilla alkaa ti 31.8. mtv-palvelussa ja klo 21 MTV3-kanavalla. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa monta huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat