Mainos

"En näyttänyt tarpeeksi naiselliselta" – mies hakkasi naisen julmasti ulkonäön takia

Kentuckylainen nainen joutui väkivallan uhriksi, koska hänen ulkonäkönsä ei miellyttänyt vastaan tullutta miestä.

Yhdysvaltalaisen Brittanyn kimppuun hyökättiin brutaalisti, sillä hänen ulkonäkönsä ei yksinkertaisesti miellyttänyt vastaan tullutta henkilöä.  

Brittany lisäsi tarinansa Facebookiin kuvien kera. Nyt Facebook-päivitys on muutettu yksityiseksi. Hän kokee, että jos olisi näyttänyt naisellisemmalta, tätä väkivallantekoa ei olisi koskaan tapahtunut.

”Kimppuuni käytiin tänään. Mies kävi minuun käsiksi, koska näytin hänen mielestään ”lepakolta” (lesbolta). Hän sanoi hakkaavansa minut ”kuin mies, joka haluaisin itse olla”. Hän sanoi, että ”minunlaiseni ihmiset saavat hänet vihaamaan tätä maailmaa”.

Hän löi minua kasvoihin yhä uudestaan ja uudestaan, kunnes tipuin maahan. Kun olin maassa, hän alkoi potkia minua vatsaan, kylkiin ja kasvoihin. Jokainen, joka tuntee minut, tietää, että yritin parhaani mukaan pistää kampoihin. Mutta totuus oli, että hän oli minua isompi ja vahvempi. Uskon, että jos minulla olisi pitkät hiukset ja pukeutuisin naisellisemmin, tätä ei olisi tapahtunut minulle. Surullisinta tässä on se, ettei kukaan tullut auttamaan minua. Ihmiset vain seisoivat paikoillaan ja katsoivat sivusta. Edelleen uskon, että jos näyttäisin naisellisemmalta, joku olisi auttanut minua.

Tämä ei ainoastaan vahingoittanut minua fyysisesti, vaan myös henkisesti. Lupaan tehdä kaikkeni lopettaakseni tällaisen vihan ja väkivallan. Rakastan ihmisiä ja yritän auttaa aina muita. Pyydän vain, että jos luet tätä, lopeta vihaaminen ja auta muita, jos näet heitä satutettavan sanallisesti, emotinaalisesti tai fyysisesti!”

Lähteiden mukaan mies on saatu kiinni ja pidätetty.

Katso myös:

25:54

Lähde: Attn.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.