Eminemin 25-vuotias tytär Hailie tyrmää rantatyylillään: "Valmiina kesäpäiviin"

Eminem räppää Trumpia vastaan: "Hän on hyvä vain rasismissa"

Eminemin tytärtä seuraa yli kaksi miljoonaa silmäparia Instagramissa. 

Rap-artisti Eminemin 25-vuotias tytär Hailie Jade Mathers julkaisi tyrmäävän kuvan Instagramissa. Häntä seuraa Instagramissa yli kaksi miljoonaa silmäparia.

Peiliselfiessä Hailie poseeraa valkoiset bikinit päällään ja samaa sävyä oleva kalastajahattu päässään.

– Valmiina kaikkiin niihin kesäpäiviin, hän kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Eminemillä on kolme tytärtä. Hailie on yhdessä näyttelijä Kim Scottin, 46, kanssa. Pariskunta erosi vuonna 2001, mutta palasi yhteen vuonna 2006, kunnes parin kuukauden kokeilun jälkeen erosivat taas.

Kaksi muuta tytärtä ovat adoptoituja. 27-vuotiaan Alaina Marien biologinen äiti on Dawn Scott, joka on Kimin sisko. Päihderiippuvuuden kanssa kamppaillut Dawn Scott menehtyi vuonna 2016.

Eminem on adoptoinut myös Kimin 18-vuotiaan tyttären Whitney Scottin. Hänen biologinen isänsä on Eric Hartter, mies, jonka kanssa Kim oli naimisissa aikana, jolloin suhde oli katkolla Eminemin kanssa.

Eminem on hyvin tarkka yksityisyydestään. Hän avautui kuitenkin yllättäen Hailie-tyttärestään viime vuonna Mike Tysonin luotsaamassa podcastissa. 

– Ei vauvoja, hänellä on poikaystävä ja hänellä menee hyvin. Hän on todellakin tehnyt minut ylpeäksi. Hän valmistui yliopistosta, Eminem puhui Hailie-tyttärestään. 

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja