Eminem raotti yksityisyyden verhoa ja avautui Hailie-tyttärestään: "Hän on todellakin tehnyt minut ylpeäksi"

Eminem räppäsi erittäin kovasanaisesti presidentti Donald Trumpista

Eminem avautui tyttärestään harvinaisessa haastattelussa.

Yhdysvaltalaisräppäri Eminem, 47, tunnetaan musiikkinsa lisäksi ihmisenä, joka on varsinkin nykyään erittäin tarkka yksityisyydestään. Näin ollen Eminemin yksityiselämästä parrasvalojen ulkopuolella tiedetään tällä hetkellä melko vähän. 

Hiljattain artisti antoi kuitenkin harvinaisen haastattelun, jossa hän kertoi 24-vuotiaasta tyttärestään Hailie Scottista

Eminem istui alas entisen nyrkkeilijän Mike Tysonin kanssa tämän Hotboxin-podcastia varten, jossa hän avautui niin tyttärestään kuin kahdesta sukulaislapsestaan, joiden kasvatuksessa hän myös auttoi. 

– Ei vauvoja, hänellä on poikaystävä ja hänellä menee hyvin. Hän on todellakin tehnyt minut ylpeäksi. Hän valmistui yliopistosta, Eminem puhui Hailie-tyttärestään. 

Hailie Scott valmistui hiljattain Michiganin yliopistosta, pääaineenaan psykologia. Eminemin mukaan Scott tapasi yliopistossa poikaystävänsä Evan McClintockin

Eminem pohti Tysonin podcastissa omia saavutuksiaan elämässään ja kertoi kokevansa olevansa kaikista ylpein siitä, että hän on kasvattanut oman tyttärensä sekä auttanut kahden sukulaislapsensa kasvatuksessa. 

– On tärkeää pitää lasten jalat maassa tilanteessa, joka minulla esimerkiksi on, se on hyvin tärkeää. Ihmiset myös ajattelevat, että rahalla saa onnea, mutta se ei todellakaan pidä paikkansa. Sinun täytyy olla oikeanlainen sisältä, muutan millään ei ole mitään merkitystä. 

Hailie Scott on Eminemin ainut biologinen lapsi. Muusikko sai tyttärensä pitkäaikaisen, entisen puolisonsa Kimberly Anne Scottin kanssa. Parin suhde tunnettiin myrskyisyydestään ja he olivat naimisissa kahteen otteeseen, vuosina 1999-2001 sekä hetken ajan vuonna 2006. Eminem on adoptoinut kaksi sukulaislastaan, 26-vuotiaan Alaina Mathersin sekä 17-vuotiaan Whitney Mathersin

Lähde: ET Canada

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja