Amanda harrasti seksiä joka aamu viikon ajan – näin koe vaikutti: "Miksi ihmeessä nukkuisin mieluummin kuin tekisin tätä?"

Amanda McCoy miehineen päätti tuoda suhteestaan kadonneen aamuseksin takaisin pienen ihmiskokeen avulla. 

Video: Tavispariskunta kuvaa seksinsä koko maailman katsottavaksi, mutta miksi?

Amanda McCoy on ollut kumppaninsa kanssa jo kuusi vuotta. Kun he muuttivat yhteen, seksin määrä suhteessa alkoi hitaasti vähentyä.

– En usko latteaan mietelauseeseen siitä, miten "kuherruskuukausi päättyy". Oikeasti vain arki astuu kuvioon, tiedättehän. Meillä on urat ja vastuut, ja joskus olemme niin hiton väsyneitä, ettemme jaksa alkaa hommiin, McCoy kirjoittaa Popsugar-sivustolla.

Seksi vei aikaa noin 20 minuuttia

Vaikka McCoyn suhteessa seksiä on edelleen usein illalla, hän tajusi, että aiemmin niin suosittu aamuseksi oli kadonnut. McCoy päätti tehdä miehensä kanssa sopimuksen: he päättivät harrastaa aamuseksiä joka aamu viikon ajan riippumatta siitä, mihin aikaan heidän pitäisi herätä.

– Asia, jonka tajusin ensimmäisenä: aamuseksi on uskomattoman energisoivaa, McCoy sanoo.

Seksi vei joka aamu noin 20 minuuttia.

– Myönnän, että viikon aikana olisin kahtena päivänä halunnut todella nukkua seksisession läpi, McCoy sanoo.

Hän ei kuitenkaan sortunut torkkumaan.

– Huomasin, että jos puskin väsymykseni läpi ja aloitin, olin niin onnellinen siitä, että tein niin. Ajattelin itsekseni "miksi ihmeessä nukkuisin mieluummin kuin tekisin tätä?"

"Koin heti olevani virkistyneempi"

McCoysta seksi tuntui samalta kuin lyhyt aerobinen liikuntasessio, joka vain oli treenaamista hauskempi tapa saada veri kiertämään.

– Koin heti olevani virkistyneempi ja keskittyneempi, ja niin myös mieheni.

Myös kaksikon mieliala parani. Viikon aikana McCoy huomasi, että hän miehineen oli aamuisin paljon leikkisämmällä tuulella. Saman hän oli kokenut muuttaessaan miehensä kanssa yhteen.

– Useimpina päivinä menimme yhteissuihkuun erillisten suihkujen sijaan ja jatkoimme suukottelua ja flirttailua koko aamun ennen kuin erosimme päivän ajaksi.

Koetta "voisi jatkaa ikuisuuksiin"

Kaikkea aamuseksi ei kuitenkaan korjannut. Osaan päivistä kuului myös kinastelua ja huonoa tuulta.

– Asumme yhdessä ja olemme ihmisiä. Mutta tunnustamme kumpikin, että kun olimme intiimissä kanssakäymisessä aikaisin aamulla, tunsimme olevamme enemmän yhteydessä toisiimme päivän aikana, McCoy sanoo.

Viikon puolivälissä pari vitsaili, että voisi jatkaa koetta ikuisuuksiin.

– Kahdeksantena päivänä kuitenkin torkutimme. Mutta yhdeksäntenä? Olimme taas "työn touhussa".

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja