Ellie osti liput joulupukin kylään – tällainen oli pettymyksen aiheuttanut "taikamaa"

Nämä merkit kertovat, että olet todellinen jouluihminen 1:04
Äitisi, lapsesi, vaimosi tai kaverisi on valittanut siitä, että jouluintoilusi menee muka "liiallisuuksiin"? Pyh! Nämä merkit kertovat, että olet todellinen jouluihminen.

Australialaisäiti maksoi kymppejä joulupukin kylän lipuista, mutta kertoo nyt, että tapahtumaa mainostettiin harhaanjohtavasti. Kauppakeskus päätyi lopulta sulkemaan kritiikkiä keränneen "taikamaan".

Australialaisäiti kertoo pettyneensä suuresti vietyään lapsensa nauttimaan jouluilosta. Australialaiseen kauppakeskukseen oli rakennettu Santa’s Winter Village -joulukylä, ja Ellie ostikin itselleen ja kahdelle tytölleen liput.

Maksoi lipuista kymppejä ja koki pettymyksen

Ellie kertoi Yahoolle maksaneensa lipuista joulupukin kylään yhteensä noin 60 Australian dollaria, siis noin 40 euroa. Joulukylä kuitenkin osoittautui pettymykseksi: koristeet vaikuttivat Elliestä halvoilta.

– Ne näyttivät halvoilta ja mauttomilta verrattuina kuviin, joilla tapahtumaa mainostettiin, Ellie sanoo.

Ellie piti mainoksia "ainutlaatuisesta taikamaasta" harhaanjohtavina

Tapahtumaa oli mainostettu "ainutlaatuisena valkeana jouluna, joka jää mieleen". Paikalla olisi muun muassa lumottu metsä ja labyrintti. Tapahtuman nettisivun mukaan joulumaassa saisi luistella, tavata joulupukin ja matkustaa talvisella junalla "lumotun metsän läpi".

Ellien mukaan mainoskuvien perusteella joulun taikamaa näytti hyvältä, mutta kuvia hän pitää nyt harhaanjohtavina.

"Muovilautasista ja pahvista koottu elämys"

Ellie päätti varoittaa muita kokemuksestaan. Hän jakoi Facebookissa kuvia, joita ihmiset olivat jakaneet sosiaaliseen mediaan. Hän kuitenkin poisti julkaisunsa myöhemmin. Naisen mukaan tapahtumajärjestäjä poisti kuvia ja huonoja arvosteluja.

– Missään ei sanottu, että se olisi itse tehty, kuormalavoista, lyhdyistä, hopealangoista, muovilautasista ja pahvista koottu elämys, Ellie kirjoitti Facebookissa.

Nainen kertoo vaatineensa rahansa takaisin lipuista. Rahat on luvattu palauttaa.

Ellien kuvat levisivät sosiaalisessa mediassa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Järjestäjä vastaa: Kuvat eivät edusta todellisuutta

Tapahtuman järjestäjä Lorraine Malone kommentoi 7Newsille, että netissä kiertävät kuvat eivät edusta tapahtumaa oikein ja ne on otettu "tyhjistä tiloista" eri aktiviteettien välillä. Hän kokee joutuneensa trollauksen kohteeksi.

– Varmasti vain vastustajat haluavat ajaa meidät ulos. Ja se onnistuu, ihmiset soittavat peruakseen varauksiaan, Malone totesi.

Malonen mukaan tapahtuman järjestäminen maksoi yli sata tuhatta Australian dollaria.

Kylä pantiin kiinni

Kauppakeskus ilmoitti Facebookissa päätyneensä sulkemaan joulupukin kylän, koska se ei vastannut odotuksia. Osa kansalaisista kuitenkin löysi itse tehdystä joulukoristelusta hyviäkin puolia; jotkut näkivät hieman pieleen menneissä koristeluissa ripauksen aitoa, itse tehtyä joulua ja yhteisöhenkeä. Toiset heittivät asian huumoriksi.

– Elämä ei ole täydellistä. Itse asiassa se on suurimmilta osin pettymys. Opetetaan tämä asia lapsille tänä jouluna, kirjoittaa Tom Tanuki, joka vaatii joulupukin kylää avattavaksi uudelleen kieli poskessa muotoillussa adressissaan.

Lue myös:

    Uusimmat