Kelsey päätti parantaa kaupan esillepanoa, mutta toimintaa seurasi kritiikkimyrsky: "Siis oikeasti ajattelit, että tämä on söpö video?"

Toimitko näillä tavoilla? Voit olla varma, että ihmiset vihaavat sinua 1:24
Toimitko näillä tavoilla? Onneksi olkoon – joku pitää sinua varmasti ärsyttävänä.

Kelsey Venkov järjesteli Target-kaupan käytävälle sisustusasetelman ja sai pian nettikriitikot kimppuunsa. – Olen saanut yksityisviestejä, joissa kerrotaan, miten hirveä ihminen olen, nainen kertoo.

Kelsey Venkov päätti parannella paikallisen kaupan esillepanoa, mutta saikin kipakkaa kriitiikkiä ideastaan. Amerikkalainen Kelsey jakoi TikTokissa videon, jossa on läheisessä Target-ketjun liikkeessä ja kokoaa nurkaan sisutusasetelman inspiroidakseen muita shoppailijoita, kertoo Buzzfeed.

"Joten päätin alkaa sisustaa..."

Kelsey oli ollut ostoksilla, kun hän oli huomannut käytävälle asetetun tuolin. Naisen mukaan valkea nojatuoli näytti "yksinäiseltä".

– Joten päätin itse sisustaa, koska kaikki sisustustuotteet olivat jo siellä [paikalla], ja joku voisi saada siitä joitain ideoita, nainen kuvailee.

– En tiedä, näkikö kukaan minua, mutta jos näki, he pitivät minua varmaan hulluna.

"Luulen, että he voisivat myydä paljon enemmän"

Kelsey kertoo, että sisustaminen oli hauskaa.

– En ole ekspertti, mutta luulen, että he voisivat myydä paljon enemmän, jos heillä olisi joka kuukaudelle oma somistaja.

Kelseyn kritiikkiä kerännyt video. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kelsey kertoo myös olevansa itse käytettävissä somistajaksi, ja kertoo, että hänen asetelmansa "näytti paljon paremmalta kuin aiemmin".

Kriitikot: "Teet vain ihmisten elämistä vaikeampia, koska sotket"

Kolme miljoonaa katsojaa on jo katsonut videon, ja osa pitikin Kelseyn ideaa söpönä ja harmittomana. Nainen ei kuitenkaan saanut ideastaan pelkkää kiitosta: moni piti Kelseyn toimintaa jopa ylimielisenä ja ajattelemattomana.

– Targetin työntekijänä [sanon], jos etsimme esinettä eikä se ole siellä, missä sen pitäisi olla, tämä ei valitettavasti auta, eräs kommentoija huomauttaa.

– Miten irrallaan todellisuudesta ihminen voi olla? Siis oikeasti ajattelit, että tämä on söpö video? Teet vain ihmisten elämistä vaikeampia, koska sotket, toinen suomii.

– Olen töissä tuolla ja joudun panemaan nuo kaikki tavarat takaisin paikoilleen, kolmas sanoo.

Palasi Targetiin katsomaan, onko asetelma korjattu pois

Kelsey julkaisi toisen videon, koska moni oli järkyttynyt hänen sisustusideastaan. Nainen päätti palata Targetiin katsomaan, onko hänen asetelmansa siivottu.

– Katsokaapa sitä, se on siellä, Kelsey totesi videolla löytäessään tuolin asetelmineen samalta paikalta kuin ennenkin.

Hän kertoo, ettei siirtänyt mitään tavaroista pois niiden omasta osastosta. Kritiikin vuoksi Kelsey kuitenkin poisti lattialle asettamansa maton ja pani sen paikalleen. 

Kelsey kertoi itsekin työskennelleensä kaupassa: "Vaikein asia, jonka olen koskaan tehnyt"

Kolmannella videolla Kelsey vastasi kritiikkiin kertomalle, että on itsekin ollut töissä kaupan alalla elämänsä aikana.

– Se oli huonointa aikaa elämässäni: kävin läpi avioeroa, pohdin aborttia, minulla oli rahahuolia, nainen kuvailee.

– Se, että tulin paikalle joka päivä hymy kasvoillani, kun asiakkaat huutavat ja kiljuvat minulle, se oli vaikein asia, jonka olen koskaan tehnyt.

"Olen pahoillani, jos loin lisätyötä ihmisille Targetissani"

Kelseyn mukaan kaupan ala onkin yksi aliarvostetuimmista aloista, eikä hän halunnut aiheuttaa haittaa.

– Olen pahoillani, jos loin lisätyötä ihmisille Targetissani. Se ei ollut tarkoitukseni, en halua olla haitta kellekään, nainen sanailee.

Kelsey puolusti itseään. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Olen saanut yksityisviestejä, joissa kerrotaan, miten hirveä ihminen olen"

Buzzfeedille Kelsey kertoi pitäneensä koristeluideaansa harmittomana, koska kaikki sisustustuotteet olivat samalta osastolta kuin tuoli.

– En kokenut luovani lisätyötä työntekijöille. Ymmärtäisin [väitteen], jos olisin ottanut tuotteita eri osastoilta ja sotkenut, mutta en tehnyt niin, hän sanoo.

– Olen saanut yksityisviestejä, joissa kerrotaan, miten hirveä ihminen olen, ja joissa minua mollataan, eikä se mielestäni ole reilua. Mielestäni meidän täytyy juuri nyt, enemmän kuin koskaan olla tietoisia siitä, miten puhumme toisillemme.

Lue myös:

    Uusimmat