Tämä suklaakalenteri pilasi jälleen kerran monen joulunodotuksen – neljän päivän putki oli liikaa: "Onko tämä jokin sairas vitsi?"

Suklaalevytalosta vaihtelua piparkakkutaloon
Katso myös: Videolla vinkki oman suklaatalon rakentamiseen!

Minikokoisia suklaaherkkuja sisältävä joulukalenteri on jälleen tuottanut pettymyksen sen ostaneille. 

Celebrations-joulukalenterin ostaneet suklaan ystävät ovat pettyneet alkukuun luukkujen paljastuksiin, kertovat muun muassa brittisivustot Daily Star ja Mirror. Kyseinen kalenteri sisältää minikokoisia suklaakonvehteja, muun muassa Marsia, Snickersiä, Twixiä, Milky Wayta – ja kookokselta maistuvaa Bountya. Viimeksi mainittu on pettymys monelle kalenterin avaajalle, vaikka sen ilmestyminen luukuista ei pitäisikään tulla yllätyksenä. Liika on kuitenkin liikaa.

– Minulla on Celebrations-adventtikalenteri, ja jos avaan sen huomenna ja sieltä tulee Bounty, niin se on vain vuosi 2020 kiteytettynä, ennakoi eräs nainen jo marraskuun viimeisenä päivänä.

Puskista repäisty ei naisen ennustus ollut, sillä sekä vuonna 2018 että vuonna 2019 joulukalenteri aiheutti mielipahaa Bounty-yllätyksillään. Kookossuklaa kun on monen mielestä se kalenterin heikoin lenkki.

Bounty-tilanne pahenee vuosi vuodelta

Vuonna 2018 heti ensimmäisen luukun takaa löytyi Bounty, ja jo se oli monille liikaa. 

– Millainen hirviö panee Bountyn ensimmäisen joulukalenteriluukun taakse? Joulu on peruutettu, nimimerkki Nia Wilding totesi tuolloin Twitterissä.

Seuraavana vuonna tilanne oli kuitenkin entistä pahempi, kun sekä ensimmäisen että toisen luukun takaa löytyi kookosta.

– Celebrations-adventtikalenterini antoi minulle kaksi hiton Bountya peräkkäin. Se on niin sairasta ja kieroutunutta, haluan rahani takaisin, kirosi eräs kalenteriinsa pettynyt.

"Onko tämä jokin sairas vitsi?"

Kritiikkiä ei kalenterin valmistaneen Marsin tehtaalla selvästikään ole otettu kovin tosissaan, sillä tänä vuonna tilanne on eskaloitunut entisestään. Kalenterin ostaneet ovat valittaneet sosiaalisessa mediassa, että luukuista on puskenut ulos Bounty toisensa perään. Jo nimittäin neljästä luukusta peräkkäin on ilmestynyt monen vähiten kaipaama suklaa.

– Hei Celebrations, voisinko saada kirjallisen anteeksipyynnön adventtini pilaamisesta? Lakitiimini on yhteyksissä. Oikeasti, yksikin Bounty vielä ja heitän sen [kalenterin] pois, uhkasi eräs kalenterin sisältöön pettynyt.

– Olen saanut Bountyn kahtena päivänä peräkkäin Celebrations-adventtikalenteristani.  Onko tämä jokin sairas vitsi? kirosi Louise-niminen nainen jo joulukuun 3. päivänä, kun koko karu totuus tulevien Bounty-suklaiden määrästä ei edes vielä ollut hänen tiedossaan.

Valmistaja nauraa kritiikille

Celebrations-merkin virallisella Twitter-tilillä on otettu ilo irti Bounty-vihasta – ja suorastaan lietsottu sitä. Anteeksipyyntöjä on turha odotella. Brittiläistä tiliä selaavalle käy nopeasti selväksi, että Bounty-viha on kuultu, mutta siitä ei vain välitetä. Kookossuklaasta on tehty julkaisu toisensa perään.

Esimerkiksi kuvassa, jossa suuri Bounty-namunen heittää puhelinta roskiin, julistetaan markkinoinnista tulevat huolestuneet yhteydenotot sivuutetuiksi samalla, kun "aiheutamme kaaosta".

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Me nukkumassa hyvin tietäen, että olemme levittäneet Bounty-rakkautta, julisti toinen kuva, jossa mies nukkuu tyytyväisenä Bountynsa kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eräässä kuvassa enkelimäinen Bounty pohtii olkapäällä, pitäisikö sen "jättää heidät rauhaan". Piru-Bounty vakuuttaa kuitenkin, että "ei, he rakastavat sitä".

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Oletettavaa siis on, että Bounty-kritiikki jätetään huomiotta ensikin vuonna. Kookosta vihaavien kannattaisikin kenties suosiolla vaihtaa kalenterivalintaansa – tai tyytyä tappioonsa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja