Mainos

"Edes perheesi ei rakasta sinua" – mies sai pöyristyttävän raivokohtauksen jäätyään ilman seksiä

Mies sai tekstariraivokohtauksen, kun treffikumppani ei halunnutkaan sänkyyn hänen kanssaan.

Arielle Musa tapasi Endri-nimisen miehen deittisovellus Tinderin välityksellä. Pari päättikin tavata toisensa baarissa New Jerseyssä.

Arielle ei tuntenut itsensä ja miehen välillä kemiaa, ja teki selväksi, ettei suhde etenisi pidemmälle. Endri ei asiasta riemastunut. Itse asiassa hän raivostui, ja alkoi piinaamaan naista tekstiviesteillä, kertoo The Sun.

Raivokohtauksesta sai tietää koko somekansa Ariellen ystävän Tamaran jaettua viestienvaihdon Twitterissä.

"Ystäväni kävi treffeillä psykopaatin kanssa. Tämän vuoksi harvemmin käyn treffeillä. Miehet tuntevat olonsa niin oikeutetuiksi."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

E:  "Tämä on syvältä... Haluan todella sänkyyn kanssasi."
A:  "Sori, muru."
E: " Miksi olet tuollainen... Vaikutat tytöltä, joka etsii nautintoa, joten miksi emme vain mene sänkyyn?"
A: "Koska sanoin niin."
E:  "Miksi olet niin kireä? Luuletko olevasi minua parempi?"
A:  "Minun ei tarvitse selittää. Se on minun päätökseni."
E:" Se on selvästi se syy. Olet sen tyyppinen tyttö, jota p**isin, mutta jonka kanssa en koskaan aloittaisi suhdetta. Nauti nuoruudestasi, koska kun sinut on käytetty loppuun, kukaan ei halua sinua, ja olet yksin ainiaan."
A:  "Miksi noin vihainen? Ei se ole iso juttu."
E:  "Laukeaminen on iso juttu.. Minulla on miehiset tarpeeni. Käytin myös 30 dollaria kaukopuhelumaksuihin, maksoin bensat, ostin sinulle juomat ja käytin aikaani vain siihen, että voisit kääntyä kannoillasi ja tehdä näin. Sinä sanoit minulle pitäväsi seksuaalisista jutuista ennen tapaamistamme.  Enkä tehnyt mitään hullua, että sinun olisi pitänyt kääntyä minua vastaan yhtäkkiä. Et selvästikään kunnioita muita ihmisiä tai itseäsi, joten voit painua hemmettiin."
A:  "Sellaista tapahtuu. Olenko prostituoitu tai jotain? Kerroin sinulle, että se oli riippuvaista siitä, pidänkö sinusta. Et selvästikään ota pakkeja hyvin."
E:  "Kuinka monta laatumiestä haluaisi sinut? Koulutetut, perhekeskeiset, hyväsydämiset, joilla on elämä kasassa, eivätkä ole piripäitä. Nolla. Tiedän, miten miehet ajattelevat... Olet sellainen tyttö, jota käytämme käteen vetämiseen, mutta meillä on laatutyttö vierellä."
A:  "Hah, et tunne minua, joten en oikeastaan välitä siitä, mitä sanot. Et voi loukata tunteitani, koska et merkitse minulle mitään."
E:  "Niin, koska egosi ei salli sinun hyväksyä todellisuutta. Olen hyvin fiksu.. Tunnistan kyllä luuserin, kun näen sellaisen. Luota minuun. Edes perheesi ei rakasta sinua. Hahaha."

Ariellella oli tarjolla enää yksi, täydellinen vastaus:

A:"Voit uskoa niin, en siltikään välitä."


Näin miehet voisivat välttää mokailua yöelämässä – katso video:


Lähde: The Sun

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.