Roope Hintz mätti hirmutehot – Miro Heiskanen iski kahdesti Dallasin voitossa

Roope Hintz hirmuisessa iskussa Dallasin voitossa Coloradosta – Miro Heiskanen latoi kaksi maalia 1:19

Dallas Stars kaatoi Colorado Avalanchen 5–3 huippujännittävässä ottelussa ja tasoitti voitot lukemiin 1–1. Suomalaistähdistä Miro Heiskanen ja Roope Hintz olivat hurjassa iskussa.

Dallasin ykkössentteri Roope Hintz nakutti peräti neljä tehopistettä (1+3) ja tähtipuolustaja Miro Heiskanen säesti kahdella osumallaan, kun Dallas karkasi jo ratkaisevan tuntuiseen 4–0-johtoon ennen Coloradon viimeisen erän huimaa loppukiriä.

Hintz syötti Heiskasen ampumat ensimmäisen ja kolmannen maalin ja iski itse Dallasin illan toisen.

Coloradolta maalinteon aloitti Joel Kiviranta, jolle osuma oli NHL:n tämän kevään pudotuspelien ensimmäinen. 3–4-kavennusta sen sijaan oli juonimassa hienoon kevätvireeseen yltynyt Artturi Lehkonen, joka sai syöttöpisteen Valeri Nitshutshkinin maaliin.

Tämän lähemmäksi Colorado ei kuitenkaan enää päässyt, sillä loppukiri tyrehtyi viimeisellä minuutilla Esa Lindellin lavasta. Suomalaispakki laukoi kaukaa tyhjään maaliin, tietenkin Roope Hintzin syötöstä.

Hieman yllättäen Colorado-supertähti Mikko Rantanen oli suomalaisista kenttäpelaajista ainoa, joka ei yltänyt ottelussa pisteille.

Otteluvoitot tasoittuivat Dallasin voiton myötä lukemiin 1–1.