Cody näki naapurinsa ovessa mainoslehtisen ja tajusi jotain pelottavaa kerrostalostaan: "Olen jo pitkään epäillyt, että..."

Uskaltaisitko astua tähän uima-altaaseen? 0:54
KATSO MYÖS: Uskaltaisitko astua tähän uima-altaaseen? Yhdysvaltain Houstonissa sijaitsevan talon katolta löytyy uima-allas, joka ei todellakaan sovi heikkohermoisille!

Cody julkaisi videosarjan oudosta teoriastaan: mies alkoi näkemiensä mainoslehtisten ansiosta uskoa, että asuukin oikeasti yksin kerrostalossaan.

Cody näki naapurinsa oveen työnnetyn ruokamainoksen ja alkoi epäillä olevansa yksin maailmassa – tai ainakin kerrostalossa. Mies saavutti miljoonayleisön julkaistuaan TikTok-videon, jolla kertoo teoriansa.

"Ne sanovat, että rakennus on täynnä, mutta..."

Kaikki alkoi mainoksista. Cody huomasi, että hänen naapureidensa oviin oli työnnetty kiinalaisen ravintolan mainoksia jo perjantaina, mutta naapureista kukaan ei ollut sunnuntaihin mennessä ottanut mainosta pois.

– Olen jo pitkään epäillyt, että talossani tapahtuu jotakin epäilyttävää. Ne sanovat, että rakennus on täynnä, mutta en koskaan näe ketään, Cody sanoo.

Uskoi olevansa talon ainoa asukas: "Täällä on meneillään jotain"

Hän kuvasi seuraajilleen ruokalistoja, joita todella vaikutti roikkuvan jokaisessa ovessa.

– Väitättekö todella, että täällä asuu joku, mutta kukaan ei ole tullut sisään tai ulos kodistaan kolmeen päivään?

Hätääntyneen oloinen mies juoksenteli ympäri tyhjiä käytäviä.

– Minulle valehdellaan. Täällä on meneillään jotain, hän vannoi seuraajilleen.

Cody uskoi asuvansa talossaan yksin. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Cody julkaisi videonsa pelottelusta tuttuna halloweenina, joten videon ideana voi olla vain pelotella kansaa. Hän kuitenkin jatkoi teorioidensa julkaisua "tyhjästä talostaan" käsin.

Teoriat jatkoivat tulemistaan

Viidentenä päivänäkin ruokalistoja oli edelleen naapureiden ovissa, mutta muutama niistä oli kadonnut. Codyn mukaan talo on haluttu talo hyvällä alueella. Mies ihmettelikin, olivatko kaikki naapurit esimerkiksi lähteneet kaikki lomille yhtä aikaa.

– Tai sitten taloyhtiö näki videoni ja otti osan ruokalistoista pois, hän analysoi.

Asukkaiden parkkipaikatkin epäilyttäviä?

Kuudentena päivänä ruokalistoja oli edelleen ovissa. Cody päätti tutkia asukastilannetta menemällä parkkihalliin, joka on vain asukkaille. Moni autoista oli hyvin pölyinen; yhden veroleima oli vanhentunut 2019.

– Osa autoista näyttää siltä, että ne eivät ole liikkuneet aikoihin, Cody sanoo.

Mies myös korosti asuvansa Atlantan keskustassa, missä vapaita parkkipaikkoja on vaikeaa löytää.

– Kello on 12 keskiviikkona, mutta kun ottaa huomioon, paljonko ihmisiä täällä pitäisi asua, autoja pitäisi olla enemmän, hän totesi.

Päätti mennä kyttäämään asuntojen valoja

Seuraavaksi Cody suuntasi asuntovuokraussivustolle. Niiden mukaan talossa oli tarjolla neljä vapaata asuntoa. Hylätyiltä vaikuttavia ruokalistoja kuitenkin oli miehen mukaan useammissa ovissa. Cody päättikin lähteä kameransa kera illalla ulos katselemaan, kuinka moni pitää valoja päällä.

Osalla naapureista oli valot päällä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Mies jätti huomiotta parvekkeiden ulkovalot, jotka voivat olla liiketunnistimella toimivat. Hän onnistui löytämään useita asuntoja, joissa ei ollut valoja lainkaan.

– Tarkoitan: missä ovat ihmiset? Mitä enemmän tutkin tätä, sitä enemmän tuntuu, että täällä pitäisi olla sekä enemmän että vähemmän ihmisiä, mies pohtii.

Onnistui lopulta bongaamaan toisen ihmisen, mutta...

Kahdeksantena päivänä kaikki ruokalistat olivat viimein kadonneet. Cody sai lopulta viestin ihmiseltä, joka oli nähnyt hänen videonsa ja oli omien sanojensa mukaan asunut kyseisessä talossa aiemmin.

Viestin lähettäjä totesi, että talossa oli hänen aikanaan todistettavasti asunut muitakin, mutta myös outouksia oli tapahtunut.

– Kaveri, se on todella epäilyttävää, henkilö kirjoitti.

Kerrostalossa näkyi toinenkin ihminen. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kymmenen päivää ensimmäisen videon julkaisun jälkeen Cody onnistui bongaamaan toisen ihmisen käytävässä, mutta kun hän seurasi tätä portaisiin, henkilö katosi.

Mies jatkanee videoiden julkaisua tulevaisuudessakin, sillä minkäänlaiseen lopputulemaan hän ei onnistunut tulemaan.

Katso myös: Ei heikkohermoisille! Japanilaisen huvipuiston vessoissa kummittelee turvavälejä kunnioittava tytön henki:

Lue myös:

    Uusimmat