Joli keräsi somessa huomiota karmealla kuolemateoriallaan – "Tämä paransi juuri kuolemanpelkoni"

Joli selitti kuolemattomuuden teorian TikTokissa ja sai miljoonat katsojansa sekä innostumaan että ahdistumaan.

Mitä meille tapahtuu kuoleman jälkeen? Tiktokkaaja Joli Moli esitti lukemansa teorian, jolla sai seuraajiensa selkäpiit karmimaan. Jolin teorian mukaan ihmiset eivät koskaan varsinaisesti kuole, kertoo Indy100.

"Jos toivot, että maailmanloppu tuo sinulle ihanan vapautuksen..."

Jolin mukaan moni somenkäyttäjä tuntuu vitsailevan turhan innokkaasti maailmanlopusta, joka heidän mielestään on selvästi tulossa pian.

– Jos toivot, että maailmanloppu tuo sinulle ihanan vapautuksen [elämästä], olen pahoillani, pilaan illuusiosi, hän toteaa.

Joli kertoo tutustuneensa niin sanottuun kuolemattomuuden kvanttiteoriaan. Sen mukaan kukaan ei koskaan oikeasti kuole.

– Tietoisuus ei koskaan kuole. Sen sijaan, kun kuolet tässä universumissa, tietoisuutesi siirtyy toiseen universumiin, Joli kuvailee.

Jolin teoria aiheutti kauhua katsojissa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Mandela-efekti kertoo, että olet kuollut

Hänen mukaansa "kuollut" siis heräisi toisessa todellisuudessa uudelleen, mutta ilman muistojaan.  Ainoa vihje entisestä elämästä olisivat uudet Mandela-efektit.

Mandela-efektillä tarkoitetaan tilannetta, jossa osa ihmisistä muistaa tietyn faktan väärin:

–  Pian huomaat kyseleväsi Redditissä, mistä asti Pizza Hutin nimessä onkin ollut kaksi t-kirjainta, ja tämän todellisuuden alkuperäiset asukkaat vastaavat "ainahan siinä on ollut kaksi", Joli kuvaa.

Jolin mukaan onkin absurdia uskoa, että "uusia maailmanloppuja" ei vuosimiljoonien aikana olisi tapahtunut. Hän uskookin, että maailma on loppunut jo useita kertoja, mutta emme kykene muistamaan tätä.

– Me vain kellumme avaruudessa ja väistelemme asteroideja tuurilla? Ei maapallolla ole ohjausjärjestelmää, hän huomauttaa.

"Ajattelin asiaa, ja tämä todellakin selittää aaveet"

Videolla on yli viisi miljoonaa katselukertaa. Moni tunnustaa ajatelleensa samaa asiaa ja uskovansa, että todellisuuksia on useita.

– Ajattelin asiaa, ja tämä todellakin selittää aaveet. Ehkä toisissa todellisuuksissa aikajanat eivät asetukaan suoraan riviin, joten näemme ihmisiä, joiden oletamme olevan menneisyydestämme, mutta he vain elävät todellisuuttaan, kommenteissa pohditaan.

"Kiitti, olikin jo aika uudelle eksistentiaaliselle kriisille"

Toisia teoria ei miellyttänyt.

– Hyvä rouva, hyvä rouva! Kello ei ole edes yhdeksää aamulla, en halua ajatella näin kovasti ja saada ahdistuskohtausta, kommenteissa suomitaan.

– Kiitti, olikin jo aika uudelle eksistentiaaliselle kriisille, toinen sanoo.

– Kaveri, en jaksa enää tätä ahdistusta, kehoni on henkisesti ja fyysisesti uupunut, kolmas sanoo.

Joidenkin mielestä ajatus kuolemattomuudesta oli kuitenkin jopa lohdullinen.

– Tämä paransi juuri kuolemanpelkoni, joten kiitti, yksi kommentoija toteaa.

Moni tunnusti menneensä kauhuissaan googlaamaan Pizza Hutin, jossa tosin on vain yksi t-kirjain – ainakin tässä todellisuudessa.

Katso myös: Tämä räjäyttää tajuntasi: Mikä on &-merkin oikea nimi?

Tämä räjäyttää tajuntasi: Mikä on&-merkin oikea nimi? 0:25

Lue myös:

    Uusimmat