Jill selvitti, kuinka hyvin pihalta näkee kylpyhuoneeseen – tämä oli naapureiden näkymä: "Kysyin heiltä, miksi hitossa he eivät koskaan kertoneet minulle"

Oletko koskaan pessyt tätä osaa suihkussasi? 0:19
Katso myös: Oletko koskaan pessyt tätä yksityiskohtaa kylpyhuoneessasi?

Amerikkalainen perheenäiti havahtui kylpyhuoneensa yksityisyyden puutteeseen.

Jos jonkun huoneen soisi pysyvän erityisen yksityisenä, on se varmastikin vessa ja kylpyhuone. Brittilehti Mirror kertoo kuitenkin erään amerikkalaisperheen kotitalosta, jossa kylpyhuone ei suonutkaan tarvittavaa yksityisyyttä.

Tenneseeläinen perheenäiti Jill Santom alkoi nimittäin epäillä, ettei hänen kotitalonsa kylpyhuoneen huurrelasi peittänyt tarpeeksi.

Nainen pyysi aviomiestään esittämään suihkussakäyntiä, jotta hän voisi tarkistaa talon ulkopuolelta, oliko peittävyys tarpeeksi hyvä. Selvisi, että Jill oli oikeassa, ja naapuruston silmille oli nähtävissä enemmän kuin oli suotavaa. 

Jill jakoi videon aviomiehensä iltaisesta esityksestä TikTok-tililleen. Aviomies tuntui ottavan tehtävänsä erittäin tunnollisesti, ja video keräsikin pian miljoonia katselukertoja. Videolla näkyy aviomiehen selvä silhuetti, ja hänen suihkumaiset toimensa.

– Hänen sitoutumisensa teeskenneltyyn suihkussa käymiseen on vaikuttavaa, naureskeli Jill miehensä esitykselle videon saatetekstissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kysyin heiltä, miksi hitossa he eivät koskaan kertoneet minulle"

Video keräsi liki kuusi miljoonaa katselukertaa.

Kommenteissa Jill kertoo, että tiheään rakennetussa naapurustossa kylpyhuoneen näystä saavat nauttia kerralla ainakin kymmenen naapuritalon asukkaat. 

– Miksi arkkitehdit haluavat välttämättä ikkunoita paikkoihin, missä niiden ei ehdottomasti kuuluisi olla? ihmetteli eräs kommentoija.

– En voisi ikinä enää katsoa naapureitani silmiin, julisti eräs kommentoija, johon Jill vastasi:

– Kysyin heiltä, miksi hitossa he eivät koskaan kertoneet minulle!

Jillin mukaan naapurit olivat väittäneet, etteivät olleet koskaan huomanneet Santomin perheen ikkunan ongelmaa.

Entistä selvemmät näkymät päiväsaikaa

Kävi myös ilmi, että kylpyhuoneen yksityisyydensuojan puute ei ollut vain ilta-ajan ongelma, vaan ongelma oli itse asiassa entistä pahempi päivällä. Myöhemmin julkaisemallaan videolla Jill näytti, kuinka päiväsaikaan hänen ikkunan ääressä poseerava tyttärensä näkyi ikkunan läpi täysin. Video on kerännyt liki miljoona katselukertaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Naapurinne saavat ilmaisen esityksen joka päivä. Alkakaa veloittaa [heitä], totesi eräs kommentoija. 

– Odotin ehdottomasti, että päiväsaikaan olisi näkynyt vähemmän, ihmetteli toinen.

– Voisitte yhtä hyvin kylpeä etupihan nurmikolla, kommentoi yksi.

Lue myös:

    Uusimmat